Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Musi je napisao/la:I Musija ceka kastracija, a sto drugo? Samo da nadjemo pravog veterinara za to.
Moja je sestricna svom zekanu, da ne bude sam, dovela zekanicu, pa su se namnozili da nije znala kome bi sve poklonila male. Sada ima pravi zekograd u kuci

Ako mi ikako mozete pomoci molim vas malo sam zbunjena
Moj misko
ima 3 i pol mjeseca i cini mi se da ga je lupio pubertet uglavnom stalno mi se mota oko nogu i ispusta cudan miris ne vjerujem da prdne nego svaki puta kada se krene vrtiti oko mojih stopala ispusti taj cudan vonj... Pa me zanima sto bi to trebalo znaciti, makar koliko me intelignecija sluzi
mislim da bi se malo 'druzio' 

A joj koji smijeh kak su ludi ti zekici
a najsmjesnije mi je kaj nisam znala kad sam ga dobila dal je zensko ili musko. i kad mi je dao da ga podragam po trbuhu primjetila sam malene sisice
i mislila sam da je zensko no kad mi je prije tjedan dana poceo piskiti i kad bi mu se pisalina posusila ostalo bi bijelo na sto sam se prepala, no posto imamo obiteljskog prijatelja veterinara rekao mi je da je u pubertetu i da muski mogu imati sisice. umrla sam od smijeha
A danas sam mu uspjela popipati ispod repica kaj ima i mislim da su jajceka u pitanju ( jer se prije nije dao, kod je mene ni dva mjeseca). Uglavnom hvala
(posto je zeko jos jako mali i nije jos za zeleno u prehrani onda s tim pricekati ili ako ima puno kalcija dati neki dodatak s vitaminom c, ja koristim opti-vit)

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.