renata je napisao/la:Imam i ja par "specijalaca" doma koji obožavaju taj prvi otkos sijena...tak da se niš ne brini. Ima slabiju hranjivu vrijednost, ali je dobro za zube. Najbolje bi bilo da možeš ponuditi i jedno i drugo.
Ali, čitala sam negdje da si pisala kako netko od tvojih kiše. Sijeno koje se prvo kosi, često pokisne, ove godine pogotovo, jer je baš padalo u doba prve košnje, pa se sredina bale uplesnjivi i postane jako prašnjava. Kakav miris ima sijeno i da li ti je glatko ili hrapavo pod rukom?
Mirisi i nije prasnjavo..sigurno nije pljesnjivo jer sam tako bacila jedno 3 kg sijena s vikse jer ga je baka bila stavila u najlonsku vrecu
..i ne kisu dok ga jedu..i nije onakvo kako je ars opisala slamu..vise je blijedo zeleno nego zuto..al kazem oni u svojim sjenalicama imaju drugo sijeno koje ni ne taknu..mozda Naj malo preko noci (jer je zatvoren pa ne moze do ovog)..Mo je anoreksicarka tako da ona jede sijeno kad ju pustim
jos ju cesto puta i donesem pod taj stolic da bi jela..jer je madam lijena ic jest 

opet, i to je puno kalcija pa opet pazim, susim posebno i povremeno ubacim u sijeno.