altan je napisao/la:Vecina zivotinja je takva..trbuh je mekani dio tijela gdje se nalaze gotovo svi bitni organi i ako se netko docepa tog dijela znaci da su gotovi..nemoj ju forsirat..sumnja da se bas tako ludacki linja..samo bilo bi dobru da ju ipak navikavas na primanje u ruke kako bi ju kasnije kroz zivot mogla nosit, drzat i slicno ako bude potrebno..ja svoje znam tu i tamo nosit i svaki put protestiraju..i tako godinama..ali nije rijec o nekom divljanju..ali zato kada je iz zdravstvenih razloga bilo potrebno, mogla sam ih bez problema nosit, drzat, hranit, dat injekciju i sl.
Ma nema šanse da nešto forsiram...to linjanje je baš blago, blago. I baš kako kažeš, hoću da se navikne da ju se primi
poslije ćemo sve drugo lako!

) i da li se zeko linja bas svaki dan? Posto se meni cini da se on ne linja svaki dan pa ne znam jel mi se to samo ucinilo
a i ovih dana se seno tamani ki da imam kravu u kuci a ne zeku 
jel mi moze ko reci svoje misljenje? 
hvala
to je katarstrofa... češljam ga s furminatorom svaki dan i to bi ga mogla češljati unedogled 
Mada, sad već dosta manje nego početkom mjeseca. Ja sam ga znala jednom sedmično izvesti napolje ali samo zato da bi ga iščetkala jer budu grudve dlaka,ali ovaj mjesec sam svaki treći dan ga izvodila jer se svelo na to da svaki dan usisavam. U početku sam se prepala jer sam mislila da nešto nije uredu s njim,ali onda sam dosta čitala i vidjela da on nije oćelavio
i da je to sasvim normalno za lavlju glavu.