Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
mišo pašticoda je napisao/la:. Ako ne želite pomladak a ni kastraciju znam iz vlastitog iskustva da se odlično slažu s deguima, zamorcima i mačkama. mogli biste u svojim
mišo pašticoda je napisao/la:isuse kako ste spremni napadat, a na svoje pitanje nikako odgovora. Imam zečeve već 12 godina, nemaš pravo govorit kako će im trebat pomoć samo zato što ih odbijam kastrirat, nikad nisam imala pomladak jer su moji zečevi imali drugačije društvo. Ako ne želite pomladak a ni kastraciju znam iz vlastitog iskustva da se odlično slažu s deguima, zamorcima i mačkama. mogli biste u svojim savjetima počet davat alternative a ne se odmah obrušavat na ljude s transparentom KASTRACIJA bez obzira na pitanje. Ja neznam još uvijek odakle vam ideja da želim mlade.
Željela bih da novi vlasnici znaju da su moja dva zeca odrasla sretna i zaigrana bez kastracije, i nemojte se zavoditi idejama da će kastrirani prestat uništavat vaše stvari, prestat će s vremenom. smirite se. vjerujem da ima još vlasnika koji su protiv kastracije, nisu zato manje brižni.
i da vam napomenem još jednom, vidim da od bijesa niste ni pročitali, čoksa je kod miše bila za praznike. i odvojena.
i ne,nisam dobila ni savjet ni odgovor. dobila sam bespotrebne napade
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.