Do kad je kunić plodan?

Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

Do kad je kunić plodan?

PostPostao/la mišo pašticoda » pet sij 06, 2012 19:29 pm

Moj Mišo ima preko 4 godine, može li on imati mlade?
mišo pašticoda
Kunić
Kunić

Re: Do kad je kunić plodan?

PostPostao/la Lady Stardust » pet sij 06, 2012 20:43 pm

Moze bez problema ali bolje ne, ima ih dosta okolo koji traze dom.

Ako mu mislis nabavljati curku, obavezna kastracija
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la mišo pašticoda » sub sij 07, 2012 14:37 pm

Ma MIišo je ostao živit sa mojima,ja sad imam drugog zečića i sad smo za Božić skupa,nadgledam ih ako ih pustim skupa no jedino šta je pokušao je skočit joj na glavu,kad sam ga vidila tako smotanog sjetila sam se da se prije 2 godine jedna cura htjela parit s njime,doveli je na vikend k njemu al on u dva dana nije obavio posao kako spada, ne smijem ga kastrirat ,nadala sam se da je moguce da je ostario, prije je imao degua za drustvo pa mi je sad cili tuzan, moze samo gledat malu zečicu.
mišo pašticoda
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » sub sij 07, 2012 17:36 pm

Zasto ga ne smijes kastrirat?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Marija123 » sub sij 07, 2012 19:48 pm

ne vidim čemu mladi,kada ih je i ovako puno na udomljavanju.kastrirajte zeku,nije kasno.kada ga kastrirate,možete mu bez problema nabaviti curu,pa bila mlada ili stara.
Bijelka - R.I.P. ljubavi
Marija123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la miro » ned sij 08, 2012 13:44 pm

Ne vidim zašto ga NE SMIJEŠ kastrirati...?
miro
Zečić
Zečić

PostPostao/la mišo pašticoda » čet sij 26, 2012 3:42 am

pitala sam se koliko će proći prije me horda ljudi napadne jer imam problem sa stavljanjem kunića kojeg volim pod nož. Cijeli forum samo to i jest. jel vi sebe čujete? to je dobro za njega? odite sebe kastrirat kad je to dobro. nepotrebni zahvati kako biste sebi olakšali život. Mišo je krasan i zdrav i veseo zec, ne SMIJEM se igrat s time a ne sa onih 0% šanse da će čoksa ostat trudna dok joj skače po glavi.
Ja sad s ovog foruma odlazim, ništa osim kastracije tu neću čut, ne treba to ni meni ni mojim zečevima a vi biste se mogli zamislit nad sobom. ko lešinari ste, ja nisam rekla da zelim mlade, vi niste pročitali ništa osim toga da ga NE SMIJEM KASTRIRAT.
i da dušebrižnici mirnije spavaju, čoksi su se spustila jaja :) i prije nego vam padne na pamet- ni on neće pod nož
mišo pašticoda
Kunić
Kunić

PostPostao/la virion » čet sij 26, 2012 11:29 am

Nitko te ne tjera pisanje po forumu i trazenje savjeta. A prema tome, i vrijedjanje drugih, od kojih trazis savjet je potpuno nepotrebno. Ne bi bilo lose procitati malo o kulturi ponasanja na internetu i forumima.
Zecevi su izuzetno seksualna bica, ali i kod njih postoje iznimke koje se ponasaju drugacije. S obzirom na njihovu seksualnu narav i potrebu da sve obiljeze, a posebno ako su par, a postoji vrlo veliki rizik da dodje do kontakta, koji je vrlo kratak i koji ces tesko prekinuti, a posljedica su maleni zecevi, onda bi mozda trebala poslusati savjet ostalih, koji imaju vise iskustva. Neodgovorno se ponasati tako da ih uopce i na trenutak spojis, a nakon toga ces traziti pomoc za udomljavanje malenih.
Imas pravo na svoje misljenje, a ovdje si dobila savjete koje si i trazila...
slika
slika
virion
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » čet sij 26, 2012 11:39 am

Misljenja nekih ljudi nikad neces promjenit :) ...otisla ti sa foruma ili ne....a osoba koja nije za komunikaciju,trazila je savjet,dosla ovdje,dobila savjet ljudi koji podrzavaju kastraciju,naljutila se i otisla mislim da ni nije za forume :) ...sretno i tebi i tvome zekanu :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » čet sij 26, 2012 12:00 pm

Njenom zekanu/zekanima pogotovo, trebat će im :lud:

Užas, mislim da neko vrijeme neću uopće ić na forum, ovakve mi gluposti pokvare cijeli dan u startu.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mišo pašticoda » čet sij 26, 2012 14:44 pm

isuse kako ste spremni napadat, a na svoje pitanje nikako odgovora. Imam zečeve već 12 godina, nemaš pravo govorit kako će im trebat pomoć samo zato što ih odbijam kastrirat, nikad nisam imala pomladak jer su moji zečevi imali drugačije društvo. Ako ne želite pomladak a ni kastraciju znam iz vlastitog iskustva da se odlično slažu s deguima, zamorcima i mačkama. mogli biste u svojim savjetima počet davat alternative a ne se odmah obrušavat na ljude s transparentom KASTRACIJA bez obzira na pitanje. Ja neznam još uvijek odakle vam ideja da želim mlade.

Željela bih da novi vlasnici znaju da su moja dva zeca odrasla sretna i zaigrana bez kastracije, i nemojte se zavoditi idejama da će kastrirani prestat uništavat vaše stvari, prestat će s vremenom. smirite se. vjerujem da ima još vlasnika koji su protiv kastracije, nisu zato manje brižni.

i da vam napomenem još jednom, vidim da od bijesa niste ni pročitali, čoksa je kod miše bila za praznike. i odvojena.

i ne,nisam dobila ni savjet ni odgovor. dobila sam bespotrebne napade
mišo pašticoda
Kunić
Kunić

PostPostao/la Fiffy » čet sij 26, 2012 15:27 pm

mišo pašticoda je napisao/la:. Ako ne želite pomladak a ni kastraciju znam iz vlastitog iskustva da se odlično slažu s deguima, zamorcima i mačkama. mogli biste u svojim

super! zasto onda i ti ne provedes zivot sa mackom, npr...ako je tako lako zivjeti sretno bez svoje vrste?
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vini » ned ožu 04, 2012 18:00 pm

Odgovor si dobila odmah u drugom postu. A normalno da ljude interesira zašto ga ne smiješ kastrirati (možda je bolestan). Na to je potrebno samo pristojno odgovoriti, a ne se javiti nakon dvadeset dana sa napadima. Nitko nikoga na ništa ne tjera. Ovdje se daju samo dobronamjerni savjeti. Na forumu ima prilično zekana koji nisu kastrirani iz razih razloga. U slučaju da ga taj zahvat ugrožava nikad se neće savjetovati da se riskira, nego se traži drugo rješenje. Ko ne želi kastrirati zeku, svakako ima na to pravo, i onda njegovo okruženje prilagoditi da bude zadovoljan. Naravno da je veliki rizik bilo kakvo druženje, zato i pitanje o mladima.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » uto ožu 20, 2012 22:30 pm

daj se ljudi malo skulirajte i ukoliko nemate konstruktivan odgovor nemojte ni odgovarati.
a ti mišo jel, pripazi malo na ton i ponasanje:)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » uto ožu 20, 2012 22:37 pm

mišo pašticoda je napisao/la:isuse kako ste spremni napadat, a na svoje pitanje nikako odgovora. Imam zečeve već 12 godina, nemaš pravo govorit kako će im trebat pomoć samo zato što ih odbijam kastrirat, nikad nisam imala pomladak jer su moji zečevi imali drugačije društvo. Ako ne želite pomladak a ni kastraciju znam iz vlastitog iskustva da se odlično slažu s deguima, zamorcima i mačkama. mogli biste u svojim savjetima počet davat alternative a ne se odmah obrušavat na ljude s transparentom KASTRACIJA bez obzira na pitanje. Ja neznam još uvijek odakle vam ideja da želim mlade.

Željela bih da novi vlasnici znaju da su moja dva zeca odrasla sretna i zaigrana bez kastracije, i nemojte se zavoditi idejama da će kastrirani prestat uništavat vaše stvari, prestat će s vremenom. smirite se. vjerujem da ima još vlasnika koji su protiv kastracije, nisu zato manje brižni.

i da vam napomenem još jednom, vidim da od bijesa niste ni pročitali, čoksa je kod miše bila za praznike. i odvojena.

i ne,nisam dobila ni savjet ni odgovor. dobila sam bespotrebne napade

onda cu ti ja pokusati odgovoriti. ne znam tocno do kada je kunic plodan, to vjerojatno ovisi o nekoj bolesti koja ga moze zadesiti u zivotu pa ostane neplodan. nisam se previse informirala, no to cu svakako uciniti, kako bih ti dala bolji odgovor:)
dva raznospolna kunica NE mogu zivjeti bez kastracije skupa jer je sekunda nepaznje dovoljna da dobijes potomke.
ukoliko im zelis omoguciti suzivot morat ces obaviti kastraciju, u suprotnom morat ces ih drzati odvojeno i to podalje jednog od drugog (i ne samo u drugim prostorijama) jer ces dobiti samo dva isfrustrirana kunica koji ce teziti tome da se nekako spoje:D

samo za kraj, ja imam nekastriranog, i on je jedan iznimno sretan i zbrinut zeko. tako da ne mislis da te nagovaram na kastraciju jel. samo kazem sto je logicno napraviti u situaciji koju si si sama napravila:)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

Sljedeća

Natrag na Zeko Podmladak

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan