Pohvala

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

PostPostao/la Anek » čet pro 18, 2008 9:31 am

Inace..ako ste citali zakone ovog foruma te stvari tipa: "aha" i "Da" i odgovaranje na svakom
topiku pa makar nemas sta za rec je zabranjeno. Inace se to u svijetu zove spam(neznam tocno kak se pise).
Tako da skupljanje mrkica, tj. pisanje bezveze da bi skupio mrkvice je protiv "zakona" svih foruma..ne samo ovog.
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Pero & Megi » čet pro 18, 2008 13:11 pm

Znam da se mrkvice tako ne trebaju skupljati,niti sam ih ja tako skupljala.Neznam zbog čega se stvorila takva frka zato što sam napisala da imam 3 mrkvice.Nisam mislila ništa loše,samo sam se htjela pohvaliti da sam u kratko vrijeme bila dosta aktivna na forumu...Možete slobodno pogledati moje postove,nema ,,spama''. :wink:
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » čet pro 18, 2008 13:22 pm

evo ja pogledala i najvise si postova skupila na kaladontu ;D - a to je spamm topic :P

uglavnom moj broj postova moze stici samo charlie :blush: :dragonn-ccc-e:
dok ja necu sigurno nadmasiti broj korisnih postova od npr. zekili

mislim da su ljudi htjeli reci da mrkve nisu bitne i da se time ne mjeri "aktivnost" aktivnost je pisanje nekih korisnih topika npr. prevoditi neki tekst potreban za zdravlje, pomoci nekim savjetom ako si siguran u svoje znanje (ponekad je pomoc i izrazavanje zaljenja ali svi mi znamo s time i pretjerati na zdravstvenima - tamo je bitno tocno i pravovremeno reagirati)

uglavnom ovaj forum je izvor informacija, to ne znaci da on ne treba biti zabavan, dapace imamo i par podforuma koncentriranih samo za to zar ne :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pero & Megi » čet pro 18, 2008 13:25 pm

Ok,kaladont je off topic,zar ne? ;D :D :) Da sam znala da će neki misliti da pišem postove samo zbog mrkvica,ne bi ništa ni rekla! :)
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » čet pro 18, 2008 13:25 pm

zekica_poopy je napisao/la:evo ja pogledala i najvise si postova skupila na kaladontu ;D - a to je spamm topic :P

Definitivno potpisujem :)
I postovi tipa samo : :) su sapamm..
:wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kunić Leopold » čet pro 18, 2008 13:26 pm

zekica_poopy je napisao/la:evo ja pogledala i najvise si postova skupila na kaladontu ;D

Isto ko i ja, ali hej, ja sam tu da učim, a kasnije (ako dobro naučim) svojim savjetima i pomažem (možda i da se družim s ljudima, ali je učenje primarni cilj). :P :D :)
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pero & Megi » čet pro 18, 2008 13:27 pm

Ja sam mislila da se kaladont smije igrati.
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » čet pro 18, 2008 13:29 pm

Ma smije ;D

Ali dosta vaših postova je napisano na kladontu..koji ni nema veze s forumom
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Pero & Megi » čet pro 18, 2008 13:31 pm

Dobro...Ako se postovi nesmiju tako skupljati i ako kaladont nema veze s forumom,zašto je onda tu? :) Ali mislim da su svi ostali postovi ( moji) normalni,bez Aha ili Da. :)
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » čet pro 18, 2008 13:33 pm

Postoje i teme aktualno i chataona...da bi malo predahnuli :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kunić Leopold » čet pro 18, 2008 13:38 pm

Zaključak: mrkice su zbilja u stanju dovest do rasprave, u nekim slučajevima (ne ovom!) čak i do svađe! :huh:
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pero & Megi » čet pro 18, 2008 13:39 pm

Ok.ja i npr.Kunić leopold smo novi na forumu i nemamo puno iskustva,kao što je i Leopold rekao: učimo.kada ćemo dovoljno znati i mi ćemo pomoći,naravno da hoćemo i sad,ako nešto znamo...Molila bih samo da nas se ne osuđuje zbog igranja kaladonta... :) Nije mi u kaladontu bio cilj skupljanja postova.A opet,čemu nam služe te mrkvice...? Zašto bi mi bio cilj imati ih puno? Ne dobivam ništa za njih,niti mi se išta uzima,potpuno su neutralne... :) Zato ponavljam da mi skupljanje mrkvica nije cilj! :wink: :)

Ni ja ne želim svađu ni rasprave.mislim da smo na forumu svi jednaki bez obzira na godine,izgled,spol ili broj mrkvica! :D
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » čet pro 18, 2008 13:42 pm

Razumijem te..kada sam prvi put došla na forum i ja sam radila svakakve "greške" :wink:

ali nekim ljudima koji dođu prvi put na forum mrkvice predstavljaju znanje(iako će se sada uvesti godine )... :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » čet pro 18, 2008 13:44 pm

ja sam samo komentirala tvoj post gdje si zaradila postove aktivnoscu bez spama ;D

nista se ne uzrujavaj, ne bi ja imala toliko postova da ne igram kaladont isto :wink: nije on zabranjen samo razumijem da neki ljudi bi mozda htjeli da je mrkvica odraz neke razine znanja i iskustva :)

samo se vi igrajte, zato i sluzi taj topic :wink: a jednog dana cete i vi svasta nauciti pa pomagati dalje. kad ste zadnji put citali topic prva pomoc ajde da cujem :D budem vam napravila petminutni nenajavljeni :P
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » čet pro 18, 2008 13:47 pm

Evo moj prijedlog gosponu adminu foruma je neke nagradice/titulice za ljude koji su se dokazali znanjem. Znaci da broj postova ne bude uvjet nego neka prosudba ili admina, ili nekog vijeca ili neke ankete koja ce se odrzavati svakih "toliko" na taj nacin ce "mrkvice" ili sto god znaciti zbilja oznaku za osobu koju netko novi bez straha moze pitati za savjet :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan