Dobar dan

Nova sam na forumu pa se unaprijed ispricavam ako pisem krivu stvar na krivo mjesto,stvarno se jos ne snalazim :/.
Dakle,imam novog kunica,bebicu od 6.mj,Božo
.gif)
kada je tek stigao,nismo imali nikakav problem sa obavljanjem nuzde u kutnom wc-u no sada,nakon 4 mj druzenja, poceo je ostavljati kuglice POSVUDA. Prije Boze imala sam zecicu 10 godina i nikada nije bilo takvih problema,tu i tamo neka kuglica,nista vrijedno spomena. Problem je i to sto je Bozo uzasno osjetljiv na nosenje i podizanje,tako da za spol nismo sigurni jer se ne moze smiriti toliko da provjerimo,a i buduci da je ovnoliki,pola sata bi morala razmicati krzno da dodem do "kljucnih dijelova",a nemoguca je misija da toliko dugo ostane miran... cak i kad smo bili kod veterinarke na brusenju zubica, situacija je bila izrazito stresna jer se Bozo toliko bojao da je skakao po veterinarki i cijelu ju izgrebao,kao i mene pa sam od cijele drame zaboravila zamoliti zenu da mi provjeri Bozin spol :(. Srecom,zena je bila dovoljno spretna i iskusna s kunicima da ga je uspjela nekako umiriti i srediti zubice bez anestezije. Imate li kakav savjet? Pretpostavljam da bi kastracija/sterilizacija rijesila problem ali nekako me strah toga... sa proslom kunickom nisam obavila sterilizaciju i zivjela mi je jako dugo i nikad nismo imali nikakvih problema s njom

Ispricavam se na predugom postu,nisam znala kako srociti to u manji tekst

Hvala unaprijed!