Mozda cu zvucati glupo , ali stvarno ne znam
Ovako , drugarica sa sela mi je donela seno i slamu ... Seno (susena trava i detelina nekakva) i slama (neke cudne travke)
Zeka je do sad jeo seno iz pet shopa . Sad bi mu dala ovo seno koje mi je donela drugarica , ne znam da li se to razlikuje od sena iz pet shopa , posto u ovom njenom senu ima i susene obicne trave i susene deteline ? I moze li nesto iz tog njenon sena biti stetno za zeku ?
A sto se tice slame , ne znam ... Nigde nisam procitala nista za slamu ... Meni tesko pada cak i da razlikujem slamu i seno .. Osim sto sad stoje u razlicitim kesama .
E sad u tom senu , gde ima te susene deteline, ima nekih malih cvetica ljubicaste boje ... Sta je to ?
Ovo seno iz pet shopa izgleda kao najobicnija trava koju vidjam u parku , sushena .
A seno moje drugarice izgleda kao mnogo raznih travki sushenih ...
Molim Vas ako neko moze da mi objasni razlike u tim senima i da li zeka sve to sme da jede ? I sta da radim sa kesom slame ?

jer u kupovnom senu ima samo jedna vrsta trave neke dugacke i to je sve...Zahvaljujem.
..ja sam jednom prilikom vadila neku dugu travu taman kad je nas kucni doktor bio kod nas..kad je vidio da to vadim rekao mi je da nema potrebe jer je ta biljka navodno dobra za bubrege...eto ti dokaza da ako izgleda sumnjivo, ne mora znaciti da doista jeste otrovna..