2 MUSKA KUNICA U KAVEZU DA ILI NE?? HELP!!!

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

2 MUSKA KUNICA U KAVEZU DA ILI NE?? HELP!!!

PostPostao/la nora2806 » čet ožu 15, 2012 21:49 pm

Evo ovako, nova sam ovdje i imam jedno pitanje za vas. Imam zekaca koji ima godinu dana, patuljasto obojeni kunic ruske boje(musko je). Jako je zaigran i umiljat :D . I sad me zanima jeli moze jos jedan muski kunic s njim u kavez? Jer bi htjela jos jednoga. Bila sam nedavno u zoo cityu i rekli su mi da ne vjeruju da ce se slagati :sad: pa eto molim vas ako netko zna iz iskustva jeli mogu jos jednog kunica nabaviti??jako bi ga htjela. hvala unaprijed :zeko3:
nora2806
Kunić
Kunić

Re: 2 MUSKA KUNICA U KAVEZU DA ILI NE?? HELP!!!

PostPostao/la Anby » čet ožu 15, 2012 21:52 pm

bolje ne, jer bi se svadjali i tukli, odnosno tako je u vecini slucajeva... bolje da ga prvo kastriras i uzmes mu curu da se druze, uvijek ovdje na forumu osvane neka ljepotica koja trazi dom :) najljepse je kad kunic ima drustvo, jer koliko ga god ti mazis i pazis, fali mu netko njegove vrste :)
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nora2806 » čet ožu 15, 2012 22:01 pm

Anby je napisao/la:bolje ne, jer bi se svadjali i tukli, odnosno tako je u vecini slucajeva... bolje da ga prvo kastriras i uzmes mu curu da se druze, uvijek ovdje na forumu osvane neka ljepotica koja trazi dom :) najljepse je kad kunic ima drustvo, jer koliko ga god ti mazis i pazis, fali mu netko njegove vrste :)

tako su mi i rekli da nije bas pametno, ali opet mi je muka zeca na kastriranje haha, nekako mi ga je zao :// moram jos razmisliti.. a znam da mu fali, imam nekog cupavog medu, i onda se on stalno mazi od njega trci oko njega i skace cili sretan. :D
nora2806
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lilo » čet ožu 15, 2012 22:25 pm

Odrasli i beba nemogu skupa bili muški ili ženski kunići u pitanju,dakle možeš kupiti još jednog ali ako će biti beba mora imati svoj kavez i bilo bi dobro tj. najbolje da je curica.Dećko naravno mora na kastraciju a curica u zreloj dobi na sterilizaciju što će pojednostavniti i produžiti zajednićki život tvojih ljubimaca. :)
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la nora2806 » čet ožu 15, 2012 23:37 pm

Lilo je napisao/la:Odrasli i beba nemogu skupa bili muški ili ženski kunići u pitanju,dakle možeš kupiti još jednog ali ako će biti beba mora imati svoj kavez i bilo bi dobro tj. najbolje da je curica.Dećko naravno mora na kastraciju a curica u zreloj dobi na sterilizaciju što će pojednostavniti i produžiti zajednićki život tvojih ljubimaca. :)

uh znaci nemogu..steta, vidit cu sto mogu poduzeti u vezi toga, ali tako bi jako htjela mom zekacu nabaviti jednog prijatelja! :D
stalno se mazi od nesto s bradom, o papucu, medeka, kauc, sve sto je mekano :zeko7: sljedeci mj. ce onda on veterinaru i nabavit cemo mu jednu lijepu curicu!
nora2806
Kunić
Kunić

PostPostao/la Anby » pet ožu 16, 2012 9:32 am

to bi bilo super :) nema nista ljepse od toga kad vidis dvoje zekaca da se maze i vole :) budi prisutna na forumu, ovdje svako malo osvane neki oglas da se udomljuje neki zeko, prevoz je manje vazan, na kraju svaki zeko dodje na odrediste :)
Anby
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan