Nadam se da niste pomislili da mu dajem hleba(kruh), da bih ga ugojio i pojeo
To bi bilo kao da pojedem nekog svog prijatelja
Nije tacno da mu dajem da jede samo gluposti.
Obozava da jede: maslacak (koji mu cesto berem), persum takodje dosta voli da jede, sve vrste zitarica obozava i to mu cesto dajem (uglavnom kupim mesavinu zitarica u nekom pet sopu) i voli da jede jos dosta togo sto sam procitao na ovom forumu da je korisno i zdravo za zeke.
Dok nisam procitao na ovom forumu uopste nisam znao da je hleb stetan za zeceve, pa sam mu to davao od malena, tako da ukoliko mu nedam barem jedno malo parce dnevno naljuti se i uopste nece nista drugo da jede.
Takodje dosta voli da jede i voce: jabuke, kruske, nekada je obozavao bananu (bilo mi je mnogo simpaticno kada pocne da je mljacka u ustima) dok pomorandze i ostalo juzno voce nece ni da pipne.
Evo ja sada pokusavam da ga naviknem na zdraviju i malo drugaciju ishranu, ali mi bas i ne ide.
Suvu hranu nece ni da pipne. Sargarepu (mrkvu) je voleo kada je bas bio mali ali sada nece ni da je okusi, pojede samo listove, a plod nikako. Takodje sam i seno pokusavao da mu dajem u vise navrata, ali ni to nece da jede bas ni malo.