Svaka čast, pa to treba čistit i hranit.... Cijeli dan ti ode na tvoj zoo. Kućica mi je predobra. Bit će puna na ljeto. Pošto su moja prva ljubav psi, psi su ti super Za ovu pasminu bea landseer nisam nikad čula , a mogu se pohvaliti da znam skoro sve pasmine. U svakom slučaju svi su prekrasni, pogotovo peseki.
Pa naravno da znam tu pasminu -ova bea me zbunila Pa kak ne bih znala Newfoundlande , al ih rijetko ima u ovoj boji, barem sam ja tak primjetila:wub: , ja sam ih uvijek viđala samo u crnoj boji, ovi tvoji su mi ljepši
Citat iz gore navedenog linka: Landseer-Newfoundlandlandi obićno imaju više crne boje na tijelu i crnje glave. Ime "Landseer Newfoundland" najčešće se koristi da bi pokazao boju Newfoundlanda. No to nije isto kao Landseer e.c.t. Osim boje, osobine su takođe drukćije: Landseer E.C.T. je mnogo aktivniji i ostaje aktivan do svog posljednjeg dana. Newfoundland je obićno nešto mirniji.
Čekajte, nemojte me brisat, al ja NE ZNAM smanjiti slike! Molila sam jednu dobru dušu za pomoć al je sad nema ulogirane... Vidite kak su slatki zekani i nemojte misliti na veličinu slika....nemojte misliti na veličinu slika...nemojte misliti na veličinu slika... Jesam vas uspjela hipnotizirati???