Spavanje kunića

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Spavanje kunića

PostPostao/la Žgembo Žgembic » pon sij 23, 2012 0:27 am

Hvala mnogoo ;D nadam se da cu doci do nje :nowink: divna si :zekoo1: sutra cu odma da narucim
ali sada mu je nosic malo mokar ustvari vlazan,nisma nikakvu sluz vidjela samo je vlazan... pa sam mu dala malo kamilice umjesto vode da pije u toku veceri ... sta vi mislite o tome ? okice su ok ... cak i izmet ,on je zivahan i to jako ..apetita ima vise od covjeka ... imate li neki prijedlog ? :zekoo6:
Žgembo Žgembic
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » pon sij 23, 2012 1:00 am

nikakve kamilice..kunicima se ne daju cajevi kad su bolesni..ako mu je malo vlazan nosic to je vjrojatno zbog disanja..ako mu nos ne curi onda bi trebalo bit ok
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Žgembo Žgembic » pon sij 23, 2012 2:30 am

ok ,sklonila kamilicu .. citam po forumu da oni znaju biti i alergicni na sijeno tj neku prasinu u njemu .. i pilotu ,tepih neki, itd .. kako sam mu uvela ovu pilotu nosic mu je bas mokar 2 dana do 3 ... nema nista da izlazi ,ili ne vidim ,samo je mokra njuska i okolo a danas sam vidjela skorene 3 do 4 dlake sa strane ... pa sam mu ocistila ... :zekoo8: ev sam sklonila pilotu i necu je koristit do daljnjeg .. dok ne vidim jel od toga ... okice su bistre ,on je veseo ... skakuce ima apetit ... i citam za ove kapi ili caj od echinacea pa d ali da kupim i dam mu ... :zekoo4: :zeko4: pozz od mene i zgembe :zeko3:
Žgembo Žgembic
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » pon sij 23, 2012 4:23 am

mislim da je mali jos za takve stvari..bilo bi super kad bi mogla fotkat nosic..cudno mi je da je bas mokro tak da se dlaka skori..jer mislila sam da je nosic samo vlazan, a ne i mokar..probaj nabavit drvene pelete za wc..sigurno ti Fiffy i Anby mogu rec gdje ih ima
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Leonarda » ned vel 05, 2012 17:43 pm

Moj zekan rano ujutro aktivan i živahan,pleše zecoples,jede i trči :D a popodne šćućuri se u neki kut i spava :P a navečer počne lupati,skakati,a tek kad ga stavim u kavez preko noći žao mi ga jer grize one rešetke hoće vani :sad:
I love my bunny! :)
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Leonarda
Zečić
Zečić

PostPostao/la Žgembo Žgembic » pet vel 10, 2012 16:58 pm

zelim da vas obavjestim da se Zgembo skroz oporavio ,jede skakuce,gricka sta stigne ,pojeo mije svaku majicu :nowink: zdrav je i pomalo raste ,zelim da vam se zahvalim sto ste mi pruzali podrsku ! Sad sam procitala mnostvo knjiga,dobila veliko znanje o zekachima ,tako da vise nema panike ! Hvala vam jos jednom ! Veliki pozzz od mene i Zgembe :)
Žgembo Žgembic
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan