Zadnjih par dana imam problema sa ekipom... i dok su uglavnom fini i pristojni, Roflo ima sve češće ispade u vidu napadanja, naskakivanja i otimanja hrane Loli. I pod tim otimanjem ne mislim na ono standardno kad si kradu čuperke sijena i peršina iz usta, nego baš skoči na nju i capama ju po glavi dok se ne makne. Vjerujem da su to još uvijek hormoni jer se trudim da ne budu pretjerano razmaženi (iako im ne fali ni ptičjeg mlijeka

). Sve bi to bilo ok da me zadnjih par noći nije probudila neka frka u gajbi (odmah kraj glave su mi pa sve čujem) kad ono Roflo proizvodi onaj napaljeni gugutavi zvuk a Lola bježi u krug kao sumanuta. To mi je bilo zbilja previše pa sam ih razdvojila na par sati, prvo je Roflo bio sa mnom par sati, pa Lola. Ne želim da ispadne da radim neku razliku među njima ili da Lolu više volim, ali ona kako je slabija (sporije jede zbog zubića i to) uvijek ispadne da je ta koja "spuši" u odmjeravanju snaga pa onda ja moram intervenirati. Jasno mi je da on nije kriv što je zaigran i napaljen, i da i njega frustrira što mu ona ne daje to što bi on htio, zato i tražim pomoć.
Hoće li se Roflo ikad smiriti? Mislim kastriran je s 3 i pol mjeseca, i ovako je bio među najmlađim pacijentima

Tata kaže da se na njemu baš vidi da je i dalje u pubertetu, kad se njemu ne da nema šanse da ga se pomazi, odmah grinta, reži, prijeti se, Lolu zaskakuje iz čista mira... Ne mogu reći da je agresivan, u odnosu sa mnom je on divan zeko, ja ga obožavam tako karakternog ali vidim da njihov odnos i nije baš harmoničan.
Mislim da bi zasad bilo najpametnije razdvojiti ih po noći i dok jedu u dvije gajbe, čisto da mi je srce na mjestu, a onda s vremenom ih opet vratiti u jednu. Kažem nije prvi put da on divlja, ali sam ignorirala jer mislim da se u svaku promjenu i ne treba petljati, al ovo mi je sad već previše. Naravno tijekom dana su ionako pušteni i bili bi zajedno. Zanimaju me i vaša mišljenja pa slobodno napišite.
Pada mi još na pamet, jel možda razlika u godinama igra neku ulogu? Ona ima 4 i pol otprilike, on nema još ni godinu, napunio je 13.9. 8 mjeseci
Muči me jesam ja kriva što sam ih možda prerano spojila, šta ako sam im ja pokvarila odnos time.. :/ Kad vidim kako se drugi parovi ovdje lijepo slažu i maze baš mi bude krivo. Ili se i kod njih taj odnos gradi kao i kod ljudi.. ne znam