Postao/la anabi5 » sri stu 28, 2007 8:44 am
Isla sam ja u Diavet kod dr.Zarka (kojem same pohvale!), on je i kastrirao Duju i dao si je covjek stvarno truda za sve sto je trebao.
MEDUTIM, prosli tjedan smo bili malo u frci s poslom, a Duji su zubi toliko narasli da sam morala ici bas u nedjelju. E sad ide horor: nije bilo dr.Zarka, ali kao bude to neka druga doktorica (visoka, mrsava, crvenokosa).
Duje kao da je predosjecao, zabio mi je glavu pod jaknu i zavuko se u krilo i ne mrda! (zlato moje malo!)
Ja si mislim, ajde dobro, pa jedno kracenje zubica, nece mu nis bit! Kad ono, njoj sestra(koja inace pozna Duju jer je uvijek tamo sa dr.Zarkom) mora pokazati kako da ga uopce primi!!! (ja, glupaca, nisam odmah reagirala). Odnesu one njega i cujem ja mir, tisina, a inace se pali kompresor za brusilicu i gotov je za 2min.
Izadu one van, a Duje kad me vidio SKOCI njoj iz narucja k meni i zabije mi glavicu u vrat i drhti i dise ko da hiperventilira!!!
Ostala sam u soku, gledam nju, ona suti, pitam kaj je bilo, ona veli bio je jako nemiran (?!).
Pitam ja pa kaj niste palili kompresor, on je na to navikao? Kaze ona nisu se usudile jer se jako OTIMAO (!!!) pa ih je bilo strah i kratile su klijestima!!!
E tu je meni pukao film i "lijepo" sam ih pitala zasto su mu uopce isle kratiti zube ako ga nisu mogle smiriti i skoro sam joj rekla da mi da klijesta da ja njoj skratim zube pa da vidimo da li ce se ona otimati!!!
Uglavnom, jos su mi ponudile da mu jos malo skrate gornje jer sam komentirala jesu li ih uopce kratile, medutim tu sam im otvoreno rekla da mu vise nece kratiti zube jer su mu ih skrhale i da nisu dobro obavile posao! Medutim to ih nije sprijecilo da mi to naplate 40kn!
Oprostite na predugom pisanju, ali jos sam od nedjelje u soku, ali sad kad Puffy pita, moram reci!
Zadnja izmjena:
anabi5; sri stu 28, 2007 8:48 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Ana