E sada. Dakle, nakon dužeg razmišljanja, dečko i ja odlučili smo njemu nabaviti patuljastog kunića. I tako, najprije smo se bacili u istraživanje, te sam prije par dana na Njuškalu vidjela oglas u kojima gospodin prodaje "mazne, umiljate patuljaste kuniće, naučene na djecu". Da ne duljim, kunić je stigao i od kad je kod mene s njim samo problemi. Stalno bježi po stanu kad god ga netko pokušava uzeti i prenjeti do kaveza. Ono što me najviše brine i plaši jest činjenica da užasno puno skače za mladunče šest tjedana staro (prijateljica je baš prije mjesec dana nabavila zekana isto toliko starog, koji je kompletna suprotnost od ovog malog terminatora), a ne pije uopće vodu! Pokušala sam mu dati vode na pojilicu, i te pojilice se boji. On je super miran kad stojiš ispred njega, ali čim vidi pojilicu, u stanju te je izgristi. Pokušala sam mu u zdjelicu staviti vode, no ni to ne pije.
Ima li itko neki savjet za mene? U čemu je problem i zašto je zekan mali terminator? Je li to normalno?

P.S: Da, ne moram ni spominjati da mi je pokakio cijeli stan, no već sam istražila kako to zna biti normalno dok si oni ne nađu neki svoj prostor za wc.

Hvala svima na odgovorima

Zabrinuta Nina :(