Ja imam:

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Kako vam se sviđaju moji ljubimci?

Predivni su!
16
55%
Lijepi su!
6
21%
Sviđaju mi se!
3
10%
pa...
2
7%
ne sviđaju mi se uopće!
2
7%

Ukupno glasova : 29

Re: Ja imam:

PostPostao/la ivana jožić » ned vel 07, 2010 19:19 pm

siga je napisao/la:
donattello je napisao/la:jel ti pratis da je to prije napisano?

draga donatello, teško itko osim tebe prati sve što napišeš. Sada je jedno sutra drugo pa se opet vrati na staro.. a sve u ovisnosti o kritikama ljudi sa foruma.
Ovo nije tvoja nova igra, tu su ljudi koji vole pomoći, a radi takvih kao ti neki pomalo odustanu.
Lijepo ti je Leopold napisao: koristi opciju "edit", i pročitaj pravila foruma..
I nemoj dosađivati jer će ti na kraju u svim tvojim temama biti samo tvoji postovi. I kada ti stvarno bude trebao savjet, nećeš ga dobiti jer ti nitko neće čitati što pišeš.
Ako tim malim bićima ne možeš pružiti uvjete koje zaslužuju - udomi ih. Nisam ih vidjela, ne mogu reći kako im je, ali po tvojim postovima - jadni oni!
I ne piši post iza posta nego koristi edit

Isprika svima koji misle da sam bezobrazna jer je ona još "mala", ali neka malo pogleda postove od male anci ili Leopolda, a mislim da ima još forumaša koji su njenih godina.. donatello ti savjete slušaš selektivno! malo se uozbilji..

Siga ovo si zbilja lijepo napisala. ja što sam napisala to sam napravila jer nerjetko se dešava da ovakve životinje završe na ulici ili po azilima, a u azilima je jako teško pogotovo ako je pas odrastao a takvi se jako teško udomljavaju i umiru u teškim uvjetima od zime i glad bez ljubavi čekajući nekog drugug ko će ih voliti a to me jako boli. isto ne želim da daju psa nekom drugom kome će opet ubit kokoš pa da ga ubije. da li njene životinje pate to samo životinje znaju. jako me rastuže ovakve priče jer ima ih previše i drago mi je vidjet po forumu mlade ljude koji se o svojim mezimcima brinu bolje nego odrasli oni su ponos svih foruma. oprosti što sam ti pisala po tvome postu.
Nemojte mi zamjerit što stalno spominjem azil bila sam i vidjela kako je teško.
ivana jožić
Zečić
Zečić

PostPostao/la donattello » ned vel 07, 2010 20:10 pm

mi njega nećemo dati nikome...davati cemo mu veecu njegu i biti ce sve pet :) nebi ja njega nikada nikome dala,mislim,ako postoji mogućnosta da ispravim to,zašto ga dati??Ivana,ne želiš da ga damo,ni nećemo,jer ga volimo!da da,imam 11 godina,ali mogu ga i ja odgojiti ne?Svima vam puno hvala što ste me upozorili što napraviti,pomagali mi,jer mi je zbilja to potrebno!Puno,puno vam hvala!Znam da vas zbilja puno pitam i stalno tražim savjete od vas,ali,od koga ću?Od mame ću tražiti savjete?ne znam zašto je ona takva,ali znam da ću je uspijeti "omekšati",uvjerit ću je da se svi bolje brinemo o njima,i biti će u redu :) Mami sam danas rekla:
"Mama,znam da ti staalno pričam e gle Luxu treba ovo,gle donu treba ovo,hrčak treba ovo,pas treba ovo,mačak treba ovo i ono,ali moraš shvatiti da ja to ne govorim samo da bi te izmrcala da njima bezveze kupujem,njima je to potrebno!istina,sve to pročitam na internetu,ali ljudi na internetu imaju pravo,od njih tražim savjete kako bi Lux imao bolji život i njegu!Molim te,ali molim te da riješiš taj krov na boxu,jer zamisli da mi nemamo krov na kući i pada nam snijeg u kuću!!!Zamisli tek kak je Luxu!!!!Ja ću mu ujutro,popodne i uveče davati jelo,brinuti se za njega,a molim te lijepo da se sutra sjetiš kupiti tablete inače će Lux uginuti!!krajnje je vrijeme da shvatiš da se ne brinemo o njemu dobro,i da je zaslužio bolju njegu,a što se tiče kokoši,da,ja,od 11 godina,ću odgojiti Luxa da ne kolje kokoši,da se lijepše ponaša,i biti će pravi obiteljski pas!na ljeto kad bude toplo vani pokušati ćemo okupati Luxa jer je počeo smrditi od zadnjeg puta kada smo ga kupali,moći će u kuću ćešće,i znaš i sama kako Luxa voli Anju(moju nećakinju),zamisli da ona dobije gliste od njega!!!!!Pas mora biti čist,zdrav,odgojen i pravilno zbrinjen!" i otišla sam u sobu...šta mislite o tome što sam joj rekla?
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Pero & Megi » pon vel 08, 2010 8:30 am

Gle,stvarno više neznam što bih rekla.
Kod vas se situacija mijenja kako vjetar puše.
Ako tako zaista i bude,onda super,ali bojim se da će tvoja mama još nekoliko puta promijeniti mišljenje i da će ispaštati samo vaše životinjice.... :hm:
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anek » pon vel 08, 2010 9:03 am

Ja bi ti savjetovala psihijatra draga donatelo. Ti neznas ni sama sto pises.
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la tinka » pon vel 08, 2010 10:59 am

ovo sve piše ili netko puno stariji tko nas sve tako lijepo (da ne kažem kaj) u mozak, ili je stvarno neko dijete koje ne može shvatiti neke stvari... iskreno, kladim se u prvo....

a od svih tih priča šta će ona i kako će mene opasno već boli glava... žao mi je tih životinja, koje nisu tražile takve vlasnike, a donattello, tvoja se mama (uz dužno poštovanje), razumije u životinje kao ja u avione - nikako....

lux je malo u kući, pa malo nije, don je malo u kući, pa malo nije... kako se kome prohtje, tako ih navlačite... pa šta vi doma imate plan i program koji vikend koja životinja smije u kuću!!!! znači, ako je tak vikend lux u kući, zec mora dva tjedna biti u gajbi zatvoren jer nije njegov red i obratno... odvratno i jadno...

nemrem više ovo sve čitat....
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la donattello » pon vel 08, 2010 20:06 pm

Evo ovako,rekao nam je covek u ljekarni kako dozirati Drontal...dao nam je tri tabletice i rekao da mu dam te tri odjednom,jednu za drugom,i to će mu jaaaako dugo trajati...heh,meni je malo kasno da idem van i mračna noć je vani i ništa se ne vidi,a i on spava pa ne želim ga buditi iz sna da mu guram tri tablete u grlo!Sutra ujutro prije škole ću se obući i dati mu tabletice,pa će ozdraviti!I reko je čovjek u ljekarni da mu ne može biti ništa ako pređemo na Verpanyl.Luxa ima čudne rane na šapama,kao neki plik,nabubreno,kao da ima kvrgu na šapi,i to veliku,heh,veterinar ne može doći,trenutno je na nečem,nisam razumjela što je rekao,i rekao je da on može pričekati 20.02 da dođe cijepiti Luxa pa će i to sanirati..Eto,nadam se da sam sve napravila kako treba!
A vi svi,prestanite sa uvredama!Bolje mi savjetujte što napraviti u nevolji a ne tu pisati ružne stvari!Nije da se želim svađati,ne,ali više uopće ne želim doći ovdje jer znam da ću dobiti ružnu riječ,a ne koristan savjet!Kada mi u gmailu dođe obavijest o odgovoru na temu,zaboli me glava jer sam već navikla čitati odvratne i ružne komentare od vas!možete slobodno prestati sa ružnim riječima i možete me pitati recimo kakva je situacija,što napraviti,kome se obratiti,koga pozvati u pomoć,ispraviti me kada napravim pogrešku i upozoriti me da radim krivo,došla sam ovdje da zatražim pomoć,a ne ružne riječi.da nisam došla ovdje,ne bih saznala da nešto radim krivo,i zahvalna sam vam što ste mi pomogli u teškoj situaciji,pomogli mi,davali podršku,dali mi doznanja da nešto mogu ispraviti i napraviti pravilno,ohrabrili me da se suočim s mamom i trpim deranja kako bi se izborila za prava naših životinja,dali mi pohvalu ako sam nešto dobro napravila i/ili kritiku ako sam napravila nešto loše!Kritika nije "fuuuj...odvraaatnoo" kritika je:"napravila si to i to krivo,ispravi to i biti će sve u redu"!ovo nije početak svađe,nikako,ne želim ni da to bude,ali samo tražim od vas da mi pomognete,sami ste pročitali o mojoj obitelji,neću valjda njih pitati za savjet,vi se razumijete i razmišljate pravilno,vidite da pokušavam se što bolje brinuti o njima,i ide mi,ali ne bi mnogo djece moje dobi to uradilo!
to je sve od mene,to je moje mišljenje!
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la sanjita » pon vel 08, 2010 20:25 pm

Donattello nije na ovom forumu odgovornost da tebe "odgaja" i govori ti kako i sto moras :wink: ...forum ima dovoljno svojih briga i situacija u kojima moze pomoci...dobro je dati svakome dobar savjet o cemu god se radilo ali takve situacije o kojima ti pises moras raspravit sa svojim roditeljima....pa nece valjda forum urgirati u tvojim obiteljskim situacijama??....i zbilja je zbunjujuce,svaki dan nesto novo,pa malo je pa malo nije...slazem se da ovdje uvijek mozes doci zatraziti savjet ali sa nekom mjerom....ljudi su ti uglavom rekli sto i kako bi trebala,dali su ti dobre savjete...a na tebi je da poduzmes od toga sve sto mozes.....pisanje kilometarskih postova i citirana prepiska razgovora izmedju tebe i tvojih roditelja mislim da se nikoga ne tice :wink: .....poanta svega je da svakoj od svojih zivotinjica pruzite najbolju mogucu zdravstvenu zastitu,topao i siguran dom,druzenje sa vama.Znaci tu pogrijesit nemozes,sto god napravis za njih u tom smjeru,dobro je....Procitaj vise puta sto su ti sve ljudi pisali ovih dana i kakve savjete su ti davali.Mislim da zbilja nemozes reci da nemas podrsku jer se ljudi vec danima bave tvojom obiteljskom situacijom i tvojim zivotinjama.Ponekad imam osjecaj kad ovdje dodjem da je ovaj dio foruma neki drugi forum namjenjen samo toj temi :nowink:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » pon vel 08, 2010 20:40 pm

hvala Sanjita što si me razumjela...ne tražim ja od vas da svu pozornost dajete meni,ne,ja želim da mi budete potpora i prijatelji,a ne neprijatelji i ljudi koje me žele uvrijediti i vrijeđati :)
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zekica_poopy » sri vel 10, 2010 15:22 pm

donattello je napisao/la:hvala Sanjita što si me razumjela...ne tražim ja od vas da svu pozornost dajete meni,ne,ja želim da mi budete potpora i prijatelji,a ne neprijatelji i ljudi koje me žele uvrijediti i vrijeđati :)

draga donattello, prijatelji se traze u susjedstvu, u skoli itd. ne na internetu, vecina ljudi ovdje je bar duplo starija od tebe, ako to jesu tvoje godine.

Ostatak ekipe - ignorirajte jednostavno, sto vise pitate i "sudjelujete" u cijeloj prici to ce se vise vuci u krug. Ako me razumijete :)

Ja ne vidim nikakvo konkretno pitanje gdje bi itko od nas trebao/mogao pomoci.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la dollypony » čet ožu 11, 2010 18:38 pm

gledajuci pa nekoj od tema, naisla sam na ovaj link donatelinog bloga, pa me zainteresovalo da ga procitam :)
http://www.thea-chocolate.bloger.hr/

sokirala me prva prica od gore.. tj poslednja napisana... :lud:
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tinka » čet ožu 11, 2010 18:47 pm

o bože dragi... :zeko4: jadne te životinje tamo... ne znam jesi li samo vidjela na šta ovaj jadan pas liči... ima rane po šapama, to se vidi na onoj slici gdje mu je šapu uslikala... ma nemam riječi... grozno...
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dollypony » čet ožu 11, 2010 18:58 pm

videla sam nesto ali nisam znala da su rane :sad:
jadnicak... :zeko4:
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la vedrana02 » čet ožu 11, 2010 22:45 pm

prekrasne životinje...predivan pas i zekan...samo je žalosno jer očito nemaju uvjete koje svaka životinjica zaslužuje... :sad: :sad: imati puno životinja i ne znat se brinuti o njima je žalosno... :sad: :sad:
zekan Miškec...

slika
vedrana02
Zečić
Zečić

PostPostao/la Bella » pet ožu 12, 2010 10:55 am

prestrašno...neki dan mi je prošlo kroz glavu da je nema više ovdje i ko zna kaj je sa tim životinjama.
a pročitala sam dole niže na stranici da će dobiti i vjevericu...
Bella
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kunić Leopold » pet ožu 12, 2010 13:03 pm

Tipično ona: tamo ima spiske nekakvih dijaloga, koristi vlastita imena...
Ahh, stavlja i svoju sliku na intertnet -.- Još samo adresa fali.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan