Kakica

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Kakica

PostPostao/la Lav » pet kol 22, 2014 22:39 pm

Dobro veče za društvance koje će večeras pročitati ovu poruku,a dobro/ar jutro/dan za one koji to urade sutra.

Naime, večeras se prvi put dogodilo da moj gospodin ima kakicu između sivkaste i zelenkaste boje :O
Pokušavala sam da pronađem temu o tome ali nisam mogla pronaći koliko god se trudila. Da li je to pokazatelj nečega ili? Užasno sam se uznemirila jer ne znam da li je to znak da mu nešto nije dobro sa probavom ili? On normalno jede, skače , baca se, redovito nam zaskače svima noge ;D , izgleda sasvim zdravo.

Evo da Vam priložim par slikica kakice

http://i60.tinypic.com/2lkbodx.jpg
http://i59.tinypic.com/24vr5kz.jpg
slika
Lav
Kunić
Kunić

Re: Kakica

PostPostao/la markiza » sub kol 23, 2014 21:18 pm

Meni izgleda normalno mada nisu bas ciste slike ali mislim da nemas razloga za brigu, ali sacekaj jos neko iskusniji da ti se javi :blush:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lionesse » ned kol 24, 2014 17:13 pm

Je li jeo mozda nesto sto inace ne jede? Jeste mu promijenili neke svakodnevne navike i tome slicno?
Nisam bas ekspert ali eto meni ovo prvo pada na pamet :) i moj je nekada znao imati drugacije kuglice od uobicajenih... Tada je ako se dobro sjecam primao terapiju i sl. pa pretpostavljam da je od toga, pa mozda je i kod vas slucaj da je jeo nesto novo, stres mozda i sl :)
slika
Lionesse
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lav » ned kol 24, 2014 22:20 pm

Ne znam šta je to bilo ali eto prva runda kakica je bila takva. Istu tu noć kad je kakanio poslije, stolica mu je bila normalne boje i uobičajna.
Hvala Bogu i sad je normalna,nema više traga onakvoj kakici. Moguće da je pojeo nešto od čega je imao takvu samo u jednoj turi kakanja :blink:

PS: Izvinjavam se na bezbroj puta napisano "kakanja i kakica" :zeko7:
slika
Lav
Kunić
Kunić

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan