Ovako ovo ispod su sve stvari koje smatram zdravstvenim problemom kod Bibija ali ne znam da li sve to zajedno moze da se poveze lepo i pokaze uzrok ili bar na sta da ciljam i insistiram da mu provere.
- nosic cesto mokar i ponekad se cuje kao da ima vode u njemu
- obraz gde mu je opala dlaka je cesto mokar i izgleda da je od bala ali ja ne vidim da mu je mokro od usta pa na dalje nego samo obraz
- opala dlaka sa istog tog obraza, lecim kao gljivice i smirila se koza koja je bila perutava i suva i opadali su pramicci sa belim na kraju, sad raste nova dlaka ali na jedom mestu ka nosicu i dalje malo opada
- malo pre nasla otok ispod tog obraza blize vratu, i malo je crven, ne znam da li je od ose koju sam nasla mrtvu kod njega u kucici ili je mozda zbog zuba.. apces ili nesto...
- kutnjak na istoj toj strani gde je obraz raste mu krivo
- ima cesto krmelje, bele guste, lepljive, lecila pre i proslo, sada opet
- oko na strani de je zub je naduto u uglu tako da se kapak savija na unutra i odu ga trepavice, kaze vet mozda od zuba
- dise kao traktor (mama kaze da kada nisam tu normalno dise... kao prveise ga drmaju hormoni pored mene) , ubrzano i ceo se trese kao da mu je vruce, rekli su mi da je to zbog toga sto ima dugacka nepca i kratak nos (takva rasa) i da mu se nakuplja pljuvacka i tako to kao kod buldoga
- grokce kada jede - isto kao zato sto je takva anatomija
- na zadnjoj nozi ima nesto na tabanu i ne da mi da mu diram, lici na nakupinu peruti, belo je.. sta je to? zulj??
- sve cesce cese usi i obraze, na pregledu kamericom usni kanali su cisti ko suza, smo napred ima nesto nakupljenog usnog voska, kako to da ocistim kada mlati glavom?
Eto... valjda je to sve... Mozda je sve i od tog zuba?? Sta kazete Zecovi?