pisat ću opet ovdje, ionako je moja tema...
ovaj mali kunić je nešto nevjerojatno. toliko istovremeno splašeno i veselo stvorenje nisam nikad vidjela. sav je nekako hiperaktivan, toliko da nikad nije sasvim na miru, makar ušima vrti okolo, kao da prima signale... al ono što me zaprepastilo noćas kad sam ga pratila u kavez je odjednom počeo cviliti kao da mu nešto guli kožu s leđa.. bez ikakvog razloga, osim što je bio ljut jer mora na spavanje da pustim Lolu. prvo sam se uplašila, pa sam se smilovala i uzela ga k sebi u krevet gdje je spavao jedno pola sata u mojim rukama najmirnijim mogućim snom.
čitala sam sad malo da nije cvilež baš uvijek znak boli ili straha i da može biti i znak razmaženosti ili jednostavno glumatanja. čini mi se da bi to bilo u njegovom slučaju. fidelio čini mi se i dHarma su pisale da i kod njih nekad bude cvileža i bez straha ili boli.. ludi zecovi.
i da, često, al baš često udara nogama o pod, ma sav je neki nervozan, prekrasan je... imam slike od noćašnjeg maženja u krevetu, al nemam kabl za prebaciti na komp :(
moram pohvaliti i Lolu, i ona se došunjala u krevet, ne na maženje, nego na lokvicu naravno, ali sam ja iskoristila priliku pa sam ju zgrabila i mazila dok nije zaspala i ona sa mnom.

nikad mi još nije bila tako mirna a da je podignuta negdje sa mnom ili na meni... s njom još ima puno puno rada, ali super nam ide.