Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

poznavajući tetu doktoricu za male životinje, biti će zahvalna. spremna je na sve vidove suradnje, i gladna znanja. pitam i javim ! 

danas sam se čula sa tetom doktor za male životinje. To je ona ista teta s kojom je Lady kontaktirala u vezi sterilizacije moje Pike. Ugodno se iznenadila i sa zadovoljstvom prihvatila ponudu. Možda bi bilo dobro da se Udruga formalno javi dopisom na adresu : Veterinarska stanica Zabok d.o.o., Ambulanta za male životinje, 49 210 Zabok, Matije Gupca 3., n/p Biserke Zidar dr.vet.med.; mislim da bi bilo dobro da se ponuda sroči u smislu kao - zahvalnost za doprinos poboljšanju kvalitete života zečeva i kunića i želje za budućom suradnjom .(ili slično). Budući da je ambulanta (i sve ostalo što je postojalo u sklopu) srušeno, naša vrijedna doktorica radi u ambulanti u Začretju sa ostalim kolegama u ne baš zadovoljavajućim uvjetima i čeka da se vrati u novi prostor (koji raste kao gljiva). 

veterinarska stanica u Zaboku dobiva krov !
imamo krov !!! 

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.