Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
warped je napisao/la:A šta se dogodilo s tim koji je bio 'loš' (to u smislu 'pokvaren', 'nije radio kak treba' ili...?), završio u loncu? Imao si ga čak mjesec i pol.
I najbolje ako ne uspiješ odgojiti zeku kak spada kupiti si drugog, koji je više nego duplo mlađi od dobne granice nakon koje se smije odvojiti od majke, bravo.
mmmmmm je napisao/la:Nevjerojatno kako odmah grizete na ovakve postove![]()
Vjerojatno je neko dijete u pitanju, ovakvim postovima cete ga samo otjerati sa foruma...
trenutno je kod nje/njega zeko od 25 dana, hej 25 DANA!!! Ako nista drugo, treba mu/joj pomoci da ovaj premladi zeko "stane na svoje noge"
Semel: Zeko mora biti najmanje dva mjeseca sa majkom prije nego stigne u neciji dom, al sad sta je tu je... cini mi se da bi se sada trebao i hraniti mačjim mlijekom jer je jako mlad, ali pricekaj nek ti netko iskusniji kaze nesto vise. Spava puno najvjerojatnije jer je kao sto kazes beba, a to "gubljenje energije" moze nazalost biti svasta jer je premlad.... Nemoj mu nikako davati nista od povrca i voca, inace bi mogao umrijeti. prouci dobro forum i osiguraj mu svjeze vode i sijena...
sanjita je napisao/la:zeko Simba je napisao/la:semelu ovo nije prvi post
Budući da je već neko vrijeme na forumu mogao je i sam naučiti da zeko mora biti uz mamao 8 TJEDANA
Možda grizem, ali mene ovakve stvari stvarno izbace iz takta. Kao prvo me nervira kako netko može tako pričati o svom ljubimcu i to još na način da ne objasni onaj dio "IMAO SAM"
Njegov kunić je bio vrlo mlad kunić i imao je problema sa zubima. Jako me ljuti kada se netko loše odnosi prema životinjama, a mislim da semel ne shvaća da je imati ljubimca velika odgovornost. Nisu nam to plišane igračke.
Da li je netko dijete ili odrastao ne utiče na moje mišljenje.
Iskreno, bojim se da je prvi zeko loše završio
Slazem se potpuno.....osim toga kao ni s ljudima nemozemo uvijek imat divne dane ni sa zivotinjama...palo mi je u oko ovo da je bio los a sad je ovaj pun energije i vole se jako...kad udje u pubertet i pocne ludovat i ne voljet te mozda vise tako jako jer ce ga pucat svakakvi filmovi kaj bu se opet novi zec nabavil?
zekoslav123 je napisao/la:a vracen u pet shop...sta tu ima lose??ma ok...necu ja nista govoiti...radi kako mislis da je najbolje...kako ti nije zao jadne zivotinje,tko zna hoce li tamo prezivjeti..
mmmmmm je napisao/la:zeko Simba je napisao/la:semelu ovo nije prvi post
Budući da je već neko vrijeme na forumu mogao je i sam naučiti da zeko mora biti uz mamao 8 TJEDANA
Možda grizem, ali mene ovakve stvari stvarno izbace iz takta. Kao prvo me nervira kako netko može tako pričati o svom ljubimcu i to još na način da ne objasni onaj dio "IMAO SAM"
Njegov kunić je bio vrlo mlad kunić i imao je problema sa zubima. Jako me ljuti kada se netko loše odnosi prema životinjama, a mislim da semel ne shvaća da je imati ljubimca velika odgovornost. Nisu nam to plišane igračke.
Da li je netko dijete ili odrastao ne utiče na moje mišljenje.
Iskreno, bojim se da je prvi zeko loše završio
sorry, ja za semela prvi put cujem... al ok, ipak nisam toliko aktivna na forumu... no mislim, posto pise da je iz bosne, da je u prvom slucaju bio u pitanju pravi zec, kazem to jer se cesto to dogadja ovdje (mislim na bosnu)... kada pravi zec, u pocetku isto umiljat i njezan, dodje do puberteta onda postane jako agresivan i nemoguce ga je drzati kao kucnog ljubimca, mozda je lose zavrsio, mozda ne...no i mene jako zanima sta je bilo s njim, bio on pravi zec ili pitomi kunic?????
ali ono sto bar mene brine jeste sadasnji mladi zeko, star svega 25 dana??? bio semel dijete ili odrasla osoba, tog malog zekonju netko treba dobro paziti, a uz ovakve vlasnike i ovaj bi malisan mogao "lose" skoncat... mozda uz nasu podrsku, zeko "stane na noge"...
ars je napisao/la:poklonio kao ljubimca ili...?![]()
a što je s ovim od 25 dana?
ars je napisao/la:ne znam jel gore da je to laž što pričaš, ili da zec čami u pet shopu još uvijek, ili da je zbilja prodan nekome kao "radna" životinja. katastrofa.
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.