dižem temu iz formalina jer trebam savjet i malo zdravog razuma... dakle, jel vama koji im dajete sijeno iz tih sjenalica zeke jedu normalno to sijeno? ja sam frik za to i ako mi zeko nije pojeo dovoljno sijena mene uhvati panika (zbog Lole), i stalno imam filing da tako preko rešetki ništa ne uspiju dobaviti, samo im vire one vlati... onda sam probavala u jednu posudu koja je bila nekako povišena od tla, al se kačila za kavez i na to sam dobila super odgovor: penjali su se u nju i s nje piškili u gajbu
ako stavim u onu košaricu sa slika (ona koja se svima svidjela, kao mali sepet izgleda) to se sve nekako spreša na dnu i onda neće jesti ništa osim ovog na površini. na kraju im dajem ovako na podu jer Lola tako najviše voli pojesti, al me nervira jer je neuredno, ujutro vidim da su i popiškili to itd.. muke po sjenalicama.
ja bih im najradije napravila neku koja bi izgledala kao neki držač od žice tak da se ne mogu sjest unutra, a da im je ful dostupno, al to nisam nigdje našla... ideje, molim!