Lepo su svi rekli, samo beskrajno strpljenje i nista na silu..

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

sinoc smo gledale televiziju, sa poda naravno... a onda oko 00:00 je pocelo jurenje po stanu tako da sam ja na podu bila idealna prepreka a moj trbuh odskocna daska.... danas cemo proces ponoviti... javim vam kako napredujemo.. 

). bas se neda nositi, ali ja sam ga uzela u rucnik i bez problema je dao i nosic pogledati i nokte odrezati i nosili smo se u drugu prostoriju na vaganje...on se s leda poslije okrene kak njemu pase i nosimo se...i doma smo nosic tako kapali...ali bez rucnika ne ide nikako...
za sada smo napredovali do te granice da je mogu kada se mazimo okrenut na bok ali nikako na ledja, smijem ju dirati po trbuhu i kako kad zadnje sapice (sa prednjima nema problema) i isto tako kako kad smijem ju malo podignuti ali cim skuzi da nije na podu/kaucu i sl. odmah panika... :( ali onako cjelokupni zakljucak, puno je opustenija sada nakon 4 mjeseca... sto je logicno... ;) hvala na savjetu pa javim kako je bilo... 

zadnje sapice da dirati ali ako nije u rucniku ne mozes primiti xD probajte sa rucnikom, lagano ju pokrijes, nemoj naglo i nemoj ju naganjati sa rucnikom okolo
sretno vam bilo, pa javi kako je proslo 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.