Zeolit za zecove

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Zeolit za zecove

PostPostao/la Ludovica » čet stu 14, 2013 2:06 am

Da li je neko davao zeolit (u prahu) svom zekanu?
Ja sam pre nekog vremena pocela da ga pijem, i odlican mi je! Probala sam da nadjem na netu nesto o tome da li moze da se daje zecovima, ali nema mnogo informacija. Znam samo da je netoksican, cak mi je jednom veterinarka dala tabletu zeolita da dam zecu kad nije znala sta joj je (bio je u pitanju zacep, al ajde...) Nasla sam i da ga neki u Americi koriste za uklanjanje mirisa, tj. ciscenje kaveza/toaleta.
Inace, zec mi je dobro, nema nikakvih problema, samo sam mislila da joj mozda stavljam malo praha zeolita u vodu, preventivno ili radi poboljsanja opsteg stanja. On kupi toksine, a u ovim kupovnim granulama ko zna cega sve ima, GMO i sta ja znam... U svakom slucaju, posla sam od pretpostavke da ne moze da skodi, ne znam jel ima jos neko neke informacije i uopste, sta mislite o tome. :blush:
Ludovica
Kunić
Kunić

Re: Zeolit za zecove

PostPostao/la zeko Simba » sub stu 16, 2013 23:07 pm

Mi to ga nemamo, barem ja ne znam što je to tj koji je naziv toga u HR. Znam da mnogi peru povrće u tome i da to ispere nečistoće, tako da kunići mogu to onda jesti
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Re: Zeolit za zecove

PostPostao/la Klio » uto vel 11, 2014 10:20 am

ZEolit nije zdrav za unutrasnju upotrebu ioako je velika propaganta da je zdrav i koristan za ljudski organizam...
Dakle iz proverenih informacija, strucnjak koji radi naucno istrazivanje na zeolitu, on upija sve negativno ali i pozitivno iz organizam...
Najbolje ga je drzati u posudi u stanu radi upijanja negativnih zracenja, mirisa kao i mirisa dima od cigareta.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan