Hrana iz DM???

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

PostPostao/la Lilo » pet tra 17, 2009 22:21 pm

Megy je napisao/la:Ok i koju sad od svih tih hrana da koristim kad mi zeko bude imo 6 mjeseci?
Cuni indoor nature!
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la dHarma » pon tra 20, 2009 15:30 pm

jolanda je napisao/la:na kesi od cuni crispy pishe da je kompletna hrana, a ne poslastica..bar kod mene na kesi i to po HR prevodu..

:blink: kod mene je po nasem prevodu pisalo da je dodatna hrana za kunice... ma ko ce ga znati...
mada ne bih nikad promenila Cuni indoor.. :)
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la renata » pon tra 20, 2009 16:35 pm

Lilo je napisao/la:Cuni crispi ne sadržava Cuni fit! I da smo na ćisto sa tim hranama!Postoje od Prestigea:Cuni indoor nature(premium hrana)800gr- 36.00kn,Cuni nature(premium hrana)1.kg-oko 33.00kn,Cuni crispi(obićna)1kg-17.00kn,Cuni complit(premium)500.gr-26.00kn...cijene zasad najeftinije nađene...plus postoji i od istog proizviđaća i Crispi Snac i Crispi Krok -poslastice...nepotrebne... ;D

Morat ću te ispraviti, soory.

Cuni Crispy je mješavina Krok crispya, Cuni fita, i Snack crispya u pravilnim omjerima, tako barem tvrde u Versele Lagi.

Cuni fit, nije samo hrana koja se preporuča uzgajivačima i samo uzgajivačima, već izbalansirana osnovna hrana obogaćena vlaknima za sve kuniće. Cuni fit je obogaćen frukto-oligosaharidima koji stimuliraju zdravlje crijevne flore. Ne sadrži kokcidiostatik, mada sam često puta čula kako sadrži - no to nigdje nije navedeno, niti bi ju kao takvu mogli davati kunićima kao osnovnu hranu jer bi u organizmu moglo doći do zasićenja.

No, isto tako, navodno postoji i Cuni fit+++, koji sadrži kokcidiostatik, no ja ga nikada nisam vidjela, i on sigurno nije u Cuni crispyu, no Cuni fit, je.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lilo » uto tra 21, 2009 8:31 am

Cuni fit nije u cuni crispiu,niti je unutra umješan Krok crispi a bome ni Snack!Si vidla koji put te sve hrane na dlanu i usporedila?Od Kroka su možda jedino okrugli zeleni kotaći! ;D A štapići u Cuni crispiju ćak ni bojom ne odgovaraju Cuni fitu! :cool:
Zadnja izmjena: Lilo; uto tra 21, 2009 9:34 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Lady Stardust » uto tra 21, 2009 8:35 am

renata je napisao/la:Cuni Crispy je kompletna hrana i u sebi sadržava i Cuni Fit štapiće. Meni se uopće ne čini loša.

Nije to bas tak - Cuni Fit je potpuno razlicit od stapica u Cuni Crispy

em izgledaju razlicito - nije ista boja em ih kunici (npr moji) ne zele jesti dok Cuni Fit jedu bez problema
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la renata » uto tra 21, 2009 10:05 am

Ok. Možda griješim ja...no pitanje sam postavila ZOO Hoobiju od kojega nabavljam hranu...onda oni pojma nemaju.

Lady, ni moji ne žele štapiće ako im dam Cuni Crispy...finiji su im svi ostali dodaci iz njega...Pa čak niti kada C.Crispy pomiješam sa C.fitom svi štapići ostanu...no kada dobiju samo štapiće (male zelene pelete) nemaju mogućnost izbora i naravno da ih pojedu.

Trebalo bi malo više istražiti pitanje sastava tih hrana, no vjerujte mi - ovakvu sam informaciju dobila.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lilo » uto tra 21, 2009 10:26 am

Ja tih problema nemam!Deset godina sam uzgajala na Cuni fitu! a za sastav....napišem sutra ,doma mi je!A što se tiće inf.definitivno pojma nemaju!
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Lilo » uto tra 21, 2009 10:32 am

Cuni Crispy je mješavina Krok crispya, Cuni fita, i Snack crispya u pravilnim omjerima, tako barem tvrde u Versele Lagi.

Veću bedastoću nisam od ove skoro čula... :rolleyes: U prijevodu to ovako zvući:Osnovna hrana(cuni crispi) u sastavu ima poslasticu(crispi krok),potpunu hranu(cuni fit) i opet poslasticu(crispi snack)!......osnovna hrana dođe dvadesetak kuna a poslastice puno više....ne vjerujem baš toj njihovoj tvrdnji! :nowink:
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la renata » uto tra 21, 2009 10:49 am

Pa...zapravo da, tako sam i ja shvatila. Kao - evo vam hrana, malo poslastica, pristupačna cijena i svi zadovoljni, zeki dobra probava zbog frukto-oligosaharida, pa malo oblizeka da se zadovolje...ne znam.

Meni čak ima i logike.
Ni ja nemam problema s Fitom dok ne ponudim mješavinu... :wink:
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lady Stardust » uto tra 21, 2009 10:51 am

moji tocno preberu fit stapice i ostalo iz Cuni Crispya a ostave stapice koji nisu fit - tocno kuze :lud:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

Re: Hrana iz DM???

PostPostao/la p€tra » pon ožu 28, 2011 9:41 am

ja svojima kupujem dein bestes u dm-u i košta 10 kn-1 kg i samo to oćeju jest..
when they are here my life is full of love
p€tra
Kunić
Kunić

PostPostao/la vedi08 » sub svi 07, 2011 0:08 am

postupno im umjesaj drugu hranu u tu, pa ces ih postupno i prebacit na neku kvalitetniju hranu
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekili » sub svi 07, 2011 0:14 am

p€tra je napisao/la:ja svojima kupujem dein bestes u dm-u i košta 10 kn-1 kg i samo to oćeju jest..

moras im mijenjati hranu, postupak je vec gore opisan..pa kreni:)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la flado » ned lip 12, 2011 6:03 am

Izgleda da jedu ono na kaj se naviknu odmala. Moji uvu Versele-Laga tamane ko ludi, dok sam jednom kupil u Intersparu, ta im baš nije išla, tj. prekopali su ju i pojeli kaj im je pasalo,.
Ljudi najte pušit drogu, vino isto hiče s nogu !
flado
Kunić
Kunić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » pet srp 15, 2011 15:37 pm

Kupovala sam mu taj mein bestes i onu iz interspara sa narančastim zecom dok je bio mali i dok ja nisam znala puno :belj: sada papa kao lud cuni complete i mogu reći da mu je dlaka presuper od toga :zeko8: mali plišani medo :zeko3: štapiće mu dajem jednom u ko zna koliko mjeseci da se malo zasladi...ne smiju ni ljudi kavu ni pivo ni cigare jer će živjeti kraće pa svejedno sve koriste :zeko7: moj pas je jeo i sladoled i čokoladu za kojima je bio lud s vremena na vrijeme kada bi nanjušio pa bio lud za tim i evo živi 17 godina...kako bake kažu sve umjereno ;D
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan