Cuni indoor nature!Megy je napisao/la:Ok i koju sad od svih tih hrana da koristim kad mi zeko bude imo 6 mjeseci?
Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
jolanda je napisao/la:na kesi od cuni crispy pishe da je kompletna hrana, a ne poslastica..bar kod mene na kesi i to po HR prevodu..
kod mene je po nasem prevodu pisalo da je dodatna hrana za kunice... ma ko ce ga znati...

Lilo je napisao/la:Cuni crispi ne sadržava Cuni fit! I da smo na ćisto sa tim hranama!Postoje od Prestigea:Cuni indoor nature(premium hrana)800gr- 36.00kn,Cuni nature(premium hrana)1.kg-oko 33.00kn,Cuni crispi(obićna)1kg-17.00kn,Cuni complit(premium)500.gr-26.00kn...cijene zasad najeftinije nađene...plus postoji i od istog proizviđaća i Crispi Snac i Crispi Krok -poslastice...nepotrebne...

A štapići u Cuni crispiju ćak ni bojom ne odgovaraju Cuni fitu! 
renata je napisao/la:Cuni Crispy je kompletna hrana i u sebi sadržava i Cuni Fit štapiće. Meni se uopće ne čini loša.

U prijevodu to ovako zvući:Osnovna hrana(cuni crispi) u sastavu ima poslasticu(crispi krok),potpunu hranu(cuni fit) i opet poslasticu(crispi snack)!......osnovna hrana dođe dvadesetak kuna a poslastice puno više....ne vjerujem baš toj njihovoj tvrdnji! 

p€tra je napisao/la:ja svojima kupujem dein bestes u dm-u i košta 10 kn-1 kg i samo to oćeju jest..

sada papa kao lud cuni complete i mogu reći da mu je dlaka presuper od toga
mali plišani medo
štapiće mu dajem jednom u ko zna koliko mjeseci da se malo zasladi...ne smiju ni ljudi kavu ni pivo ni cigare jer će živjeti kraće pa svejedno sve koriste
moj pas je jeo i sladoled i čokoladu za kojima je bio lud s vremena na vrijeme kada bi nanjušio pa bio lud za tim i evo živi 17 godina...kako bake kažu sve umjereno 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.