jednom sam ga upecala da jede mahovinu koja se zavukla medju travcicama...ipak nije dobar izbor ovo seno koje ja kupujem ,,obicno,,Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
jednom sam ga upecala da jede mahovinu koja se zavukla medju travcicama...ipak nije dobar izbor ovo seno koje ja kupujem ,,obicno,,
....kad uzimam,uzmem sakom pa onda to malo prorostam i gledam sta sam uzela prije davanja zecu...znala sam naici na nekakvo pikavo granje jedino pa bih to odstranila ali nista drugo....to je sve suho i suseno i vjerujem da pola tih biljki izgubi svoja svojstva prije nego dodje do mene....ona je ziva i zdrava a jedemo sijemo domace otkad je kod mene
...naravno ako mi je nesto sumnjivo da maknem ali ako vidjam biljke koje je jela i ranije makar im neznam imena svima,ostavim.

ona je uvijek bila zdrava i zivahna..tako da ja stojim na tome domace je najbolje..!! pa tako ako imate kod nekoga uzeti domaceg sijena ono vam je najbolje i najsigurnije..
zapakirano mi nije nesto skroz povjerljivo..ali ako imate neko sijeno koje kupujete dosta vremena i koje vam je dobro onda suuper 

Malena maza je napisao/la:Ljudi, koje je najbolje sijeno koje mogu kupiti u Pet Centru (u Osijeku). Napisite cijenu odmah, ako znate.

ars je napisao/la:Malena maza je napisao/la:Ljudi, koje je najbolje sijeno koje mogu kupiti u Pet Centru (u Osijeku). Napisite cijenu odmah, ako znate.
Pogledaj si na stranicu Pet centra, imaš tamo katalog svih proizvoda i cijene za svaki. Meni njihovo sijeno nije bilo dobro, uzimala sam witte molen... obje su mi kihale od njega, ali ovo iz DM-a vole svi.
Uskoro i ja prelazim na domaće sijeno, sa naše livade

zekoslav123 je napisao/la:mrkva je jela domace sijeno koje bih uzela kod bake i dobro joj je bilo..a kupovno sto sam joj davala bile su zekoposlasticeona je uvijek bila zdrava i zivahna..tako da ja stojim na tome domace je najbolje..!! pa tako ako imate kod nekoga uzeti domaceg sijena ono vam je najbolje i najsigurnije..
zapakirano mi nije nesto skroz povjerljivo..ali ako imate neko sijeno koje kupujete dosta vremena i koje vam je dobro onda suuper

....probaj uzeti to sijeno iz Dm-a o kojem svi govore,ako imas dm negdje blizu.

altan je napisao/la:Mozda imaju finoli sijeno..ono je nekih 28 kn kg..buduci da je to pet centar trebali bi imati i prestigevo sijeno koje nije lose samo sto je ono preko 40 kn kg..s dm sijenom nemam iskustva, a iskreno nemam bas ni povjerenja u njega..

..ja bi uzela to prestigevo..al ocito ima dosta onih koji koriste dm-ovo..
altan je napisao/la:Da misle na pravi dm..ja bi uzela to prestigevo..al ocito ima dosta onih koji koriste dm-ovo..

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.