Povodac za zekana

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Povodac za zekana

PostPostao/la astunkovic » pet srp 06, 2012 14:30 pm

prije prvog Rozinog izlaska u nas vrt, mucila sam se sa stavljanjem povodca, a bas je onak lepi, rozi, pise bunny na njemu, sa zecekima... :rolleyes:
tak da je prvih par puta bila na lajnici.kud ona tak i ja za njom..
nekak je sputana bila s tim na sebi i ogranicena. :hm:
onda kad sam joj ju skidala , prepala se i pobegla, nakon cega se ni meni vise nije dalo s tim borit i traumatizirat ju stavljanjem pa sam iako skepticna pustila ju u vrt slobodnu! :P
odonda ju tak pustam.nemamo veliki vrt ali cisto joj je dosta za istrcavanje, izlezavanje, klopanje..
uvijek je pod nadzorom makar je ogradeno sve.
jedino se prepadne onih panoramskih aviona, kad ih cuje, digne usi i pobegne pod klupu ili do mene dode pa ceka da ode :zeko7:
nezgodno je kad nemas izbora, moras zeca pustit negdje na otvoreno.
mi pred kucom imamo livadu al malicku nikad ne vodim tamo. :blush:
mirnija sam kad je na nasoj travici :D
astunkovic
Kunić
Kunić

PostPostao/la lucija » sub srp 07, 2012 9:39 am

astunkovic je napisao/la:prije prvog Rozinog izlaska u nas vrt, mucila sam se sa stavljanjem povodca, a bas je onak lepi, rozi, pise bunny na njemu, sa zecekima... :rolleyes:
tak da je prvih par puta bila na lajnici.kud ona tak i ja za njom..
nekak je sputana bila s tim na sebi i ogranicena. :hm:
onda kad sam joj ju skidala , prepala se i pobegla, nakon cega se ni meni vise nije dalo s tim borit i traumatizirat ju stavljanjem pa sam iako skepticna pustila ju u vrt slobodnu! :P
odonda ju tak pustam.nemamo veliki vrt ali cisto joj je dosta za istrcavanje, izlezavanje, klopanje..
uvijek je pod nadzorom makar je ogradeno sve.
jedino se prepadne onih panoramskih aviona, kad ih cuje, digne usi i pobegne pod klupu ili do mene dode pa ceka da ode :zeko7:
nezgodno je kad nemas izbora, moras zeca pustit negdje na otvoreno.
mi pred kucom imamo livadu al malicku nikad ne vodim tamo. :blush:
mirnija sam kad je na nasoj travici :D

Moja Lily je obozavala povodac! :zeko8: ,kako si ti svoga opisala (povodac) mislim da imamo isti. :zeko7:,I znaci tvoja Roza se navikla na livadici biti pustena :zeko10:
Zeko Paškooo
lucija
Kunić
Kunić

PostPostao/la astunkovic » sub srp 07, 2012 13:02 pm

Lucija, onda imas srece kad se Lily ne buni :D
haha povodac je super, bas za curke!
nije nikad bila na livadici, neusudim se pustit ju tamo kad moze u vrtu biti bez povodca.
susjed je svog zekana( Rozinog nesudenog decka) pustio pa je uskoro trcao za njim u garazu jer ga je pas naganjao!!? :omg:
livada je ionako postala promenada za pse pa i zato nebih da je tamo... :nowink:
astunkovic
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan