Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Mixazeko je napisao/la:Sastojci
Moj primer:
razno blije(Neven ,Maticnjak, Lipa, Kamilica ,Nana, bela rada ,maslacak, kopriva, majcina dusica, slez, bokvica, hajducka trava...), semenke lana(jedina zitarica koja je dobra za kunice, ali i nju treba davati u malim kolicinama, u zeko-kolacice stavite otprilike jednu-dve supene kasike sto opet zavisi koliko kolaca pravite), i jos mozete dodati par bobica sipka ili par nekandiranih brusnica
markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Sastojci
Moj primer:
razno blije(Neven ,Maticnjak, Lipa, Kamilica ,Nana, bela rada ,maslacak, kopriva, majcina dusica, slez, bokvica, hajducka trava...), semenke lana(jedina zitarica koja je dobra za kunice, ali i nju treba davati u malim kolicinama, u zeko-kolacice stavite otprilike jednu-dve supene kasike sto opet zavisi koliko kolaca pravite), i jos mozete dodati par bobica sipka ili par nekandiranih brusnica
Koprivu sme zeko da ruca? A ove druge biljke meni nisu dostupne u svezem obliku, sem koprive, bokvice i maslacka. Jel mogu ja onda da stavim npr. kamilicu, nanu, slez i majcinu dusicu iz kesica caja?
Zec Vice je napisao/la:pazite da ti "ostatci od sijena" nisu prasnjavi
@markiza,suve biljke,mozes kupiti i mozes ih sama osusiti.ja ih,recimo,sama dosta susim
markiza je napisao/la:
Pa pokusacu to ovde da nadjem al s' obzirom da je Finska zemlja kamena i vodecisto sumnjam da ce oni znati uopste sta je neven ili majcina dusica itd. zato sam i pitala da li moze da se daje iz kesica caja jer ovde ima stvarno dosta cajeva i u prodavnici a i u apoteci ali kad to ne smem
onda moram prvo da vidim dal' uopste postoji takva prodavnica u kojoj se mogu naci prirodno susene biljke.
Inace ima i puno sume al tu mogu naci brusnice i borovnice a sve ostalo su neke otrovne biljke, pa sve sto moze iz kamena da nikne, mahovinu ne mogu dati zeki da ruca. Kad nema nista drugo
markiza je napisao/la:Nase zemlje su na najboljem podrucju na svetu, nismo toga ni svesni, sta nam je Bog podario time samo sto moze sve da nam nikne sta god posadili.
Lu-Lu je napisao/la:Ovaj recept mi se cini bas super.Cim sakupim sve sto mi bude trebalo pokusacu ga napraviti.Mixazeko hvala sto ste ga podijelili s nama
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.