Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

zekili je napisao/la: da odgovorim i renati na onaj post..sve sam procitala samo nisam stigla odgovoriti. znaci renata ucjena sa letkom je potpuno suvisna, ukoliko ti mislis da letak nije dobar onda ga makni. ako smatras da je dobar, ostavi ga. letak nikako ne moze biti razlog da se ljudi odlucuju na parenje kunica i onda da bebe tu stave sa tri dana starosti i nama uzimaju potencijalne udomitelje. to je nedopustivo.

). Pa je onda mama od onih 7 beba iz Rijeke našla odličan dom prije nego su bebe bile udomljene.
. Sva uha koja trebaju pomoć je zaslužuju! I koliko god mi tu kukali ili se bunili, osuđivali, protestirali, neslagali se.. ni jedan od vas neće odbiti mala uha.. a dok je tako - ja sam zadovoljna!

ne treba glavom kroz zid.
smatram da je edukacija najvažnija stvar, ali i najteža i zahtijeva najviše vremena i strpljenja.
. ono što sam ja naučila kroz život je - da treba biti strpljiv i uporan, ako želiš nešto mijenjati.
. za to vrijeme činiti sve što se zna i može, kako bi se zecovima koji žive naše doba, uljepšao, olakšao njihov život.
. poznam ljude koji uzgajaju zečeve za hranu.
. meni je to strašno. ali, ljude ne mogu promijeniti.
. nastojim im zato ukazati na potrebu da ti jadni zečići imaju pravo na kvalitetniji svoj kratki život
i dostojanstveni odlazak
. to je ono što ja sad mogu učiniti.
. nadam se da će i oni sami to s vremenom shvatiti
. nije baš neka fora biti gospodar života i smrti.
. ali - to je naša realnost.
.
. da li se udomljuje beba ili odrastao zec - način je isti. izbor je novog udomitelja.
. ponavljam da sam kao privremeni udomitelj na raspolaganju.
. moji zečevi nisu samnom u stanu, ali imaju svoj krov nad glavom. od kako mi je Lady prilikom udomljavanja (na lijepi način )
skrenula pozornost na propuste, nastojala sam to ispraviti i poboljšati. za to vrijeme činim najbolje što znam i mogu.
. svima
.

retromeni je napisao/la:Meni samo nije jasna impulzivnost silna. Koliko beba prije na udomljavanju, koliko vam se, dakle, to sve skupljalo da se onakav rafal dogodio na tu curu i na renatu (meni još uvijek nije kristalno jasan atak na nju)...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.