...cim je operacija gotova i zeko se probudi vlasnik dolazi po njega.Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
...cim je operacija gotova i zeko se probudi vlasnik dolazi po njega.
Isti dan ide kući, i obično je živahan već kad dođete po njega. Iskreno ja možda ne bih ni kastrirala ako nemate veterinara za kojeg pouzdano znate da zna sa kunićima (ne sa macama, psima, kravama)! 

!
, hahahahahaha. Baš ste me obradovali da neće biti kod veterinara toliko! Pošto se skoro desilo da je imao meku stolicu, ja sam toliko plakala i tužna bila da vam ne mogu opisati. Tako su maleni i nježni!!! Zvali smo veterinara i rekao nam je da skuvamo šaku pirinča i u tu vodu ubacimo linex, jednu kapsulu, bilo je djelotvorno. Jeste da nije htio da to pije nikako ali smo uspjeli na špric da mu damo. U početku silom, a posle sam ga ja jurila i htio je piti. Kad je ozdravio nije me bilo srećnije
!! Tako da ako se NE DAJ BOŽE desi vašim zekama, da znate(mada vi više znate nego ja
) brzo je djelovalo stvarno!
, ali kad ga izvedemo u dnevnu on trčkara,skakuće i baškari se to je šouu. Pravi je mali srećko!!!
.
). Uglavnom, taj Hobi Vit nije baš naj, ne bi bilo loše ako ikako možete doći do Versele Laga asortimana.. jest da su skuplji nešto, ali su puuuno kvalitetniji.

. Juče sam pokušala da nađem kutiju radi tačnijeg naziva, ali sam je bacila
.
, čini mi se da je to previše. Moram sad naći podatke o težini. Ne znam da li da ga stavim na neku dijetu, ali kad ga vidim koliko se obraduje hrani žao mi ga je. Međutim isto tako znam da debljina stvara velike probleme kod njih
. Pročitala sam da patuljasti kunići ne bi trebali da ima 1,2 kg.
.

. 

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.