Zeka se ne zeli nositi?!?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Zeka se ne zeli nositi?!?

PostPostao/la Cule » sri ruj 14, 2011 14:00 pm

Ni Cule se nije hteo odmah nositi..i bio je jako prestrasen, kao i sve zivotinjice kad dodju iz pet sopa..ali sam ga ja zaista postepeno navikavala na sve..prvo sam satima znala puzati po podu i cekati da on meni prvi pridje, da steknem njegovo poverenje i mazila sam ga samo kada on meni prvi pridje..tako je mic po mic sve vise i vise sam dolazio, a sada smo vec u stadijumu da trci za mnom kao kuce i gricka mi noge dok ga ne uzmem..tako stigosmo i do sling marame.. ;D :P

Lepo su svi rekli, samo beskrajno strpljenje i nista na silu.. :zeko3:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lana_L » čet ruj 15, 2011 12:59 pm

proces ulizivanje je poceo... :P sinoc smo gledale televiziju, sa poda naravno... a onda oko 00:00 je pocelo jurenje po stanu tako da sam ja na podu bila idealna prepreka a moj trbuh odskocna daska.... danas cemo proces ponoviti... javim vam kako napredujemo.. :)
Lana_L
Kunić
Kunić

PostPostao/la Cule » čet ruj 15, 2011 13:13 pm

Divno Lana..malo po malo i zeka ce steci poverenje, samo ga ne treba siliti..sretno..
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sri lis 19, 2011 9:59 am

vidim da nije nitko napisao, pa nz jesmo mi ludi, ali nama upali sa rucnikom...pokrijes ju rucnikom i onda ju lijepo podignes odozdola i okrenes na leda tako u rucniku...nama jedino sa rucnikom pali...sad kad smo bili u bubi, neka ucenica ga je htjela podici i sva sreca da je stajala skroz uz stol jer joj je on jako lijepo skliznuo (na sto su meni zivci skocili na milijun i odmah sam ga ja uzela :dry: ). bas se neda nositi, ali ja sam ga uzela u rucnik i bez problema je dao i nosic pogledati i nokte odrezati i nosili smo se u drugu prostoriju na vaganje...on se s leda poslije okrene kak njemu pase i nosimo se...i doma smo nosic tako kapali...ali bez rucnika ne ide nikako...
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lana_L » sri lis 19, 2011 10:09 am

znas da mi je to palo na pamet neki dan... :) za sada smo napredovali do te granice da je mogu kada se mazimo okrenut na bok ali nikako na ledja, smijem ju dirati po trbuhu i kako kad zadnje sapice (sa prednjima nema problema) i isto tako kako kad smijem ju malo podignuti ali cim skuzi da nije na podu/kaucu i sl. odmah panika... :( ali onako cjelokupni zakljucak, puno je opustenija sada nakon 4 mjeseca... sto je logicno... ;) hvala na savjetu pa javim kako je bilo... :zeko3:
Lana_L
Kunić
Kunić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sri lis 19, 2011 18:15 pm

i nas da na bok dok lezi onako ispruzen i mazimo se, ali i tu se malo trza, nema sanse na leda, da dirati trbuh jer je jednom bio napuhnut pa smo masirali trbuscica pa je skuzio da to nije nista strasno i da pomaze :P zadnje sapice da dirati ali ako nije u rucniku ne mozes primiti xD probajte sa rucnikom, lagano ju pokrijes, nemoj naglo i nemoj ju naganjati sa rucnikom okolo :P sretno vam bilo, pa javi kako je proslo :)
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan