Sto se dlaka tice to se isto da resiti lako par dana aktivnog cetkanja (posto je verovatno u fazi linjanja)..
Isto bi trebalo da razmislis o tome da je ona dok je bila napolju razvila zimsku dlaku i sad je usla u topli prostor i resava se "viska" sto moze da joj napravi problem kad je sad vratis napolje jer lako moze da se razboli i onda postaje komplikovano.. Znaci kad odlucis gde ce provesti zimu nema setanja napolje, unutra jer je jako stetno po nju!
Moje iskustvo posle 7 godina sa zecevima u stanu je da se sve da lako resiti ako im posvetis vreme, u pocetku ce ti trebati vise vremena i strpljenja... dok posle nekog vremena nista od toga ti nece predstavljati problem.. Ima ljudi koji u stanu drze orijase koji imaju po 5kg i sve to prolazi bez problema..
Kao sto je Pahuljica_Ri rekla sigurno imas kunica, a ne zeca

Jos jedna stvar, kod kog veterinara je vodis?
Posto nisu svi tako strucni sto se tice zeceva i malo njih zapravo zna nesto o njima.. prosto ih ne uce toliko na faxu koliko su skoncentrisani na npr pse i macke..

.gif)

Posle dedine smrti smo joj napravili mali stancic u dvoristu i tamo isto ima macke, mada sad ih malo manje pusta unutra, ali opet ne cisti, mada slabo i idemo kod nje pa se i moze izdrzati toliko, kad odemo na kafu, kulture radi. Ljubimac je obaveza, a ti verovatno tu obavezu ne zelis ili ti je tesko prihvatiti jer moras redovno da cistis , provetravas, usisavas i da cesljas zeku.
i da ne pričam o dugoročnim problemima, na šta bi stan ličio nakon par meseci kad se to zavuče svuda..

zar nisi rekao da ce kod roditelja da ti bude valjda ima neko tamo ko se moze malo sa njom igrati? i maziti je ? 
Žao mi je što je sama 

vecina muskaraca posle posla dodje kuci i ima utisak da ne treba nista vise da radi, meni moj muz pomaze ali ni on nije sasvim svestan da ja radim dva posla, kao i vecina zena. Svaka zena kad dodje kuci sprema rucak, stavlja ves da se pere, pegla ves, sudove pere ili stavlja u masinu da ih pere ali i to iziskuje vremena
i bez obzira koliko muz i zena delili poslove opet malo vise uvek pripadne zeni
bitno je da ucinis za zeku sto vise mozes i kad imas ta dva slobodna dana uzmi bar jedan i obidji je da se malo pomazite nece ti za toliko dlake smetati