ČUDNO PONAŠANJE

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

ČUDNO PONAŠANJE

PostPostao/la mickic » uto tra 12, 2016 15:03 pm

Poštovani,
imam patuljastog kunića starog 4 godine. Najbolji zeko na svijetu :D Odaziva se, prati me gdje god idem, daje pusice jednostavno smo jako bliski. No, sve promijenilo u zadnjih mjesec dana kada se počeo udaljavati od mene. Prije nekih 2 tjedna kao da je pao u nekakav nazovimo to "trans" gdje su mu refleksi bili ravni nuli, nije želio jesti niti piti, nužda mu je bila mekana ( nije bilo ekstremno poput proljeva) te mu se čulo glasno kruljenje iz stomaka. Zabrinula sam se, dala sam mu malo crnoga čaja što je sitno liznuo te dosta sijena. To je stanje trajalo cijeli dan. Iduci dan mu je bilo malkoc bolje, a sutradan odlično. Iz ekstrema u ekstrem. Da bih mu raspoloženje opet s vremenom opadalo. Evo ga i sada je takav mogla bi otvoreno reći nikakav. Više me i ne prati toliko, ne voli provoditi vrijeme sa mnom kao prije sve je drukčije. Tu i tamo odluči biti sa mnom i opet se vrati na isto mjesto i samo leži i odmara. Moćda je zbog promijene vremena na toplije pa mu je vruće, a možda i nešto ozbiljnije.
Molim pomoć ili barem savjet što mi je učiniti.
Unaprijed hvala !
mickic
Kunić
Kunić

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan