Ja u to ne vjerujem ali želim vas pitati, ako to je istina što činiti?

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Aalyah je napisao/la:da slažem se. a dali ih je teško održavati? a dali se miris kunićevog izmeta jako osjeti, jer to nju najviše brine..
i što treba nabaviti, gdje će nužditi? stavi se piljevina ili što?

sanjita je napisao/la:Nisi napisala odakle si? da ti se moze preporuciti adekvatan veterinar posto nemaju svi veterinari iskustva sa kunicima.

Aalyah je napisao/la:Već neko vrijeme razmišljam o nabavi zeke. Moja majka, koja na sve gleda negativno i na ovu temu ima neke svoje činjenice.. Ona je rekla da svi zečevi grebu namještaj, grizu kabele i da su neuredni tj. nužde kada god dođe nova osoba u kuću..
Ja u to ne vjerujem ali želim vas pitati, ako to je istina što činiti?
Kunici se mogu "osjetiti" ukoliko ih se neodrzava, isto kao ljude... probaj se ti neotusirati 5 dana pa ces vidit kako ces smrditi
tako i zeke, ukoliko im redovno necistis kavez i wc, i nepustas ih van kaveza, naravno da ce se "osjetit"...
Kako ce on "urediti" svoj "stan" to se vas ne tice

mmmmmm je napisao/la: U wc nemoj koristiti piljevinu kao sto ti je netko gore rekao, vec drvene pelete, jer se apsolutno nista radi njih neosjeti mokraca. piljevina im se zaljepi za krzno, sape i onda kad izadju iz kaveza naravno da naprave nered, stoga se drzi drvenih peleta![]()
al barem ne kuglicari po kuci,vec je samo u pocetku kao sto si ti rekla da rade
a necu joj valjda stavljati drvene pelete po cijeloj gajbici ? hehe ..ja se nadam da sam barem malo pomogla,a ti nemoj ovo shvatiti kao svadju jer sam za to najmanje raspolozena..
drzim fige,ako imas jos pitanja,slobodno pitaj i malo iskoristi ove linkove koje sam ti ostavila 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.