Postao/la Anby » sri srp 27, 2011 17:49 pm
Moji, i Tobi i Anđa imaju problema sa kalcijem, imali su ga puno vise kad su jeli povrce a Anđa uz to je imala i ponekad mekanu i jaaako smrdljivu kakicu. Sve sam probala i skontala da im ukinem povrce, to sam postepeno i uradila, mjesec dana su bili na "sijeno dijeti" uz Rebalans, Prodigest i pokoji komad banane i od tada Anđa vise nema mekane smrdljive kakice, bijeli talog se smanjio i kod nje i kod Tobija, sad jedu sijena, Rebalansa, jabuke i banane i jednom tjedno Prodigest i vitamine i dobri su, povrca im nedajem vise u tolikoj mjeri kao prije (Anđa ga je pogotovo jela puno ali zato nije jela Rebalans u tolikoj mjeri), sad ponekad dobiju mrkvu i to je to. Ali i sada, ponekad, pored Rebalansa i sijena ostaju bijele mrlje koje granice sa talogom tako da ni sama neznam vise sta bi im davala...
a to sto sam napisala persin, celer, brokula da ima jako puno kalcija, sam isprobala na Anđi i svaki put kad bi to pojela piskila bi bijeli mulj...samo da se zna, ima ga i mrkva ali ne u toj kolicini...
tako da zbilja ni sama neznam sta bi im mogla davati od povrca...