Bas je cakan malisa

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

...ako sam uopce dobro shvatila pitanje 

Evo ja sam iz Zagreba, nemam kunića ali bi ga rado imala. Pročitala sam sve moguće skripte, tekstove i to želji da nešto naučim o tim divnim živinicama.
Za sad sam samo na hiperaktivnom hrčku
Kada bi nabavljala ne bi nabavljala dva jer mi frendica (kat ispod) ima zeku također pa bi imao/la društvo. Nadala sam se da ćete mi tu pomoći korisnim savjetima, prijedlozima i da ću puno toga naučiti. Kissach 

u jednoj te stvari moram ispraviti. Nemoj biti sigurna da će se tvoj kunić biti prijatelj sa kunićem od frendice.
)

ja sam Biserka. udomila sam Ušku. nije mi prvi zec. moj sin voli velike, bijele, sa crvenim okicama. ja volim buhtlice
. imala sam prekrasnog ovnolikog zeku, koji se lijepo uklopio u našu obitelj - 2 kuje : labradorica i mješanka, koke nesilice, mačak Srećko i 2 zeca. A onda je jednog dana nestao jedan veliki zec. mislili smo da je odlutao. zatim je nestao moj mali zeko-peko... jako me to mučilo, dok nisam shvatila da ih , vjerojatno odnijela lija.
baš sam bila nesretna, i osjećala sam se kao da sam ih izdala.
zato ovi sada imaju ograničeno kretanje 

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.