Bookic! Evo mi smo zapravo novi stari forumasi, bila sam aktivna na starom forumu pa sam odlučila ponovo doći i na ovaj novi :wub Forum je za svaku pohvalu!
Ako mislis na opremu za zeke sto se tice gajbe,stelje i takvih stvari,o tome imas puno tema u dijelu foruma "Higijena,smjestaj i njega kunica"....malo prolistaj teme tamo i naci ces sve sto te zanima ...ako sam uopce dobro shvatila pitanje
Hellouu Evo ja sam iz Zagreba, nemam kunića ali bi ga rado imala. Pročitala sam sve moguće skripte, tekstove i to želji da nešto naučim o tim divnim živinicama. Za sad sam samo na hiperaktivnom hrčku Kada bi nabavljala ne bi nabavljala dva jer mi frendica (kat ispod) ima zeku također pa bi imao/la društvo. Nadala sam se da ćete mi tu pomoći korisnim savjetima, prijedlozima i da ću puno toga naučiti. Kissach
mi smo iz istre, ima nas 4 sveukupno pod ovim nickom; decko, cura, bugsy i pahuljica.
bugs i pahuljce su pol godine stari uhati ludjaci koji vole (s)kakati po stanu. otkad smo ih udomili sam vec brdo korisnih stvari procitao na ovom forumu pa reko ajmo se regati i vidit sta jos mogu nauciti o ovim cudesima... (mala ali podosta zagonetna bica... ) e, smajlici su fora.
ja sam Biserka. udomila sam Ušku. nije mi prvi zec. moj sin voli velike, bijele, sa crvenim okicama. ja volim buhtlice . imala sam prekrasnog ovnolikog zeku, koji se lijepo uklopio u našu obitelj - 2 kuje : labradorica i mješanka, koke nesilice, mačak Srećko i 2 zeca. A onda je jednog dana nestao jedan veliki zec. mislili smo da je odlutao. zatim je nestao moj mali zeko-peko... jako me to mučilo, dok nisam shvatila da ih , vjerojatno odnijela lija. baš sam bila nesretna, i osjećala sam se kao da sam ih izdala. zato ovi sada imaju ograničeno kretanje