Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

.Zekica se uopste ne da cesljati.Prije toga sve je bilo u redu malo je mazim i cesljam i sve je bilo ok.Ali svo ova 3 dana,neda,rezi mrmlja gize i bjezi.nista nisam drugacije radila nego prije.mazim je dok je cesljam i kada zavrsim dam joj nesto iz ruke da pojede.Stvarno neznam sta cu .Jednom dva put prodjem cesljom kroz njeno krzno i ona pobjeze,a ako je pridrzim rukama grize
.Pa ima li ikakav savjet u vezi toga,zaista sam strpljiva ali brinem se.........

.Uhh juce sam zaradila nekoliko ogrebotina kada smo se cesljali
.Ovo prvo samo sa hranom sam probala ali moja lopuza uzme hranu i pobjeze
.Probacu ovako kako i ti radis pa cemo vidjeti,ja mislim da bi trebalo uspjeti......kad vidim javicu

.Sinoc smo se tako pocesljali bez problema.Prvih minutu kao so si rekla je negodovala ali poslije nista lijepo sam je cijelu iscesljala.....

MariaF je napisao/la:Bok, ja sam nova ovdje i moja Duki(zensko je) ima oko 4 mjeseca. Bila je normalna i zaigrana ali oko proslog tjedna pocela je kakiti i piskiti svugdje po kuci. Inace je to radila samo kada bi se prestrasila i rijetko je piskila a kada bi piskila to bi radila u svom kavezu.Sada joj je od tog piskenja rep mokar a drzim je na blakonu i ona je skoro pa stalno na betonu pa se bojim da joj se nesto ne dogodi.
Mozete li mi reci zasto piski posvuda?![]()
Znam da ovo bas i ne spada u higijenu ali nisam bas mogla naci nesto u vezi ove teme.
Hvala!

Bonnie je napisao/la:Jel se treba kunićima rezati nokte ako svakodnevno trčkaraju po betonu?

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.