E pa ovako za početak da vam predstavim svog zekana Rođu

Kupili smo ga u ZooCity-u 23.5. te smo mu otprilike odredili da je rođen 23.2.
Bio je tako mio i drag mali zeko vrsta lavlja glava i bili smo si super i ultra mazasti do sada dok decko nije ušao u pubertet i poludio skroz.

S njim se stvarno neda na kraj. Na početku sam ga naučila i gdje da obavlja wc i da dođe kada ga se zove i sve no sada ko da se inati pa apsolutno svukuda obavlja( neku noć i po mom dečku dok je spavao ) . Inače je to zeko sa jako puno slobode, naime na raspolaganju mu je ogromna terasa+ cijela kuća+ balkoni.Plan mi je odvesti ga sada oko 10.9. na kastraciju pa se možda smiri jer taman kad mislim da osim što me napada kad mu dode i sto izvodi gluposti danas je majstor uspio otkinut dio zida....

Da da...njega žice očito ne zanimaju nego se majstor na zidove bacio... Kako ga "kazniti" ? Ja sam ga uhvatila i njuskicu mu gurnula u to i vikala ne ne al genijalca to ne dira nego me krenuo napadat pa je zavrsio u kavezu ( sto mu je inace nezamisliva uvreda ). Ja se stvarno nadam da ce kastracija pomoci.Inace...taj mali slatki zeko se pošteno udebljo i narastao u međuvremenu