zeko Simba je napisao/la:Kamen je bolje izbjegavati i kada su kunići veliki, tako da mu ja ne bi dala to
a zar nije bolje to nego drvo....ipak je specijalno napravljeno za zeceve.....
Cisto i to.....a drvo moras pazit sta uzimas....nekad i nema dobrog...pa nije cisto...kako ce onda zube trosit....
Kamen uglavnom ne doživljavaju, a s druge strane zna se desiti da u jednu noć pojedu cijei i onda nastaju problemi. Drvo je definitivno bolje. Ako možeš nabaviti grančice nešpricane jabuke npr to bi bilo super
Drvo je definitivno bolje,u tom kamenu za glodanje moze biti previse secera a ima i jogurta,od drva mu mozes dat grancice/pupoljci/zeleno lisce ljesnjaka,bukve,jabuke i kruske.Umjereno:javor,breza,joha,lipa,topola,vrba,jela,smreka.NIJE DOPUSTENO:grancice kostunjicavog voca,hrast,kesten(tisa i tuja su otrovne).Toliko od mene.
moj prezire kamen i sve sto je tvrdo, mrzi ga cak i da zvace nikad ga nije koristio
a shta je bolje? pa ja bih bila srecna da koristi bar jedno od ta dva na 20dana
Pa pise ti par postova iznad da su grancice bolje...ne treba mu taj kamen,nabavi nespricane grancice,pise ti gore koje moze koje ne,i to ce glodat i trosit zubice na tome.
Ja sam svom davno dala kamen, jer nije htio trositi zube, pa ga je lijepo uzeo i popisao. Nekako mi se cini da je htio reci, kaj si ti luda? Kaj da ja s tim radim? Grancice je uzeo u usta samo da ih preseli iako zadnje vrijeme ih niti malo ne dozivljava. Zato i rezemo zubeke stalno.
moj zeka obozhava granchice od jabuke. sve pojede. a inache kakav je to kamen?
ja koristim onaj mineralni kamen, ali to mu vec traje par meseci i to samo lizhe.
a gdje mogu kupiti grancice? moram priznati da nisam sigurna da imam nespricane grancice jabuke koje su odstajale bar 3 mjeseca pri ruci, u pet shopu sam kupila neke grancice (vise zapravo plocice od drveta s rupicom u sredini) koje moje zekice ne dozivljavaju
u splitu ima u sve za vase ljubimce kupit tih grancica jedan paket 40 kn
jedno pitanje:dali kunici smiju jest onu psenicu sto se posadi na svetu luciju prije bozica znam jednu zenu koja je imala kunica i on je se docepao te psenice i pola je pojeo
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.