Oponašanje kunića

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Oponašanje kunića

PostPostao/la mirta » pon stu 14, 2011 19:24 pm

Da li kunić može poprimiti ponašanje drugog kunića? :dry:
U ovom slučaju kugličarenje..Žućo je to uredno obavljao u wc-u,a Čiči uglavnom van wc-a..sad je i on počeo kugličariti po cijelom stanu..jel se on to na svoju dragu ugledao? :blink:
mirta
Zekonja
Zekonja

Re: Oponašanje kunića

PostPostao/la mala_zečica » pon stu 14, 2011 19:37 pm

mirta je napisao/la:Da li kunić može poprimiti ponašanje drugog kunića? :dry:
U ovom slučaju kugličarenje..Žućo je to uredno obavljao u wc-u,a Čiči uglavnom van wc-a..sad je i on počeo kugličariti po cijelom stanu..jel se on to na svoju dragu ugledao? :blink:

moje mišljenje je da može...imala sam slicnu situaciju.. i samo mi nije jasno zašto kad vec poprimaju ponašanje drugoga, ne poprime ono dobro... XD
moji decki su bili uredni dok nisi došle ove 2 male prljavice... sada moram svako malo mest jer sve zaseru da oprostite... :lud: isto tako su se decki dali nositi sve dok nisu došle cure... ja sam se vec naviknula na novonastalu situaciju...
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mirta » pon stu 14, 2011 19:40 pm

eh to sam se i ja pitala..što mora raditi baš ono što ne valja :belj:
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anby » pon stu 14, 2011 20:23 pm

po svojoj bandi bi rekla da mogu, Toby i Andja sada nakon skoro godinu dana skupa rade zajedno neke stvari koje su prije bile karakteristične samo za jedno od njih... andja nikada nije kopala ni grickala tepih, dok je Tobiju to glavna okupacija ujutro u 5, sada to rade u duetu... Toby nikada nije glodjao balkonska vrata, andja je to uredno obavljala, oooo da-sad je gospodin isto poceo nju kopirati... itd. a takodjer i kuglicare skupa, valjda je to karaskteristicno za sve uhonje :D
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Fiffy » pon stu 14, 2011 20:56 pm

ja nisam primijetila da moji oponasaju jedno drugo..ali buduci da kazete da kopiraju samo "lose" stvari, to nije tako ni lose :D ...Fiffy piski i kaki iskljucivo u wc, a ona gdje god stigne...Fiffy kopa ujutru oko 5-6, i oko 9-10h, a ona rijetko kad, osim po kaucu, ali stvarno rijetko...Debela obozava grickati karton, a Fiffy je nezainteresiran :rolleyes: ...Mozda moji nisu tako ludo zaljubljeni kao vasi, pa jos uvijek uspijevaju ostati "unique" :P
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan