svakakvih prica ima odozgora, a najgore su one o neprihvacanju konkretne pomoci (gradjevinske, veterinarske) nego trazenje novaca.
prijateljica je lani udomila dva stenca i onda su od nje i novac trazili.
ma grozno je gore (vodstvo), ali svaka cast volonterkama i volonterima koji u svim uvjetima hrane i ciste te pse.
danas sam dobila konkretne podatke od veterinara kojem sam beskrajno zahvalana na njegovom trudu i interesu. od tri zadnja legla stenaca iz azila niti jedan nije prezivio. ovaj koji je kod mene i jedna curica su zadnji koji se bore. :(
mi se nadamo nekako izboriti sa ruznim bolestima..
bilo je tesko jutros malo tjelesce zamotano u vrecu nositi veterinaru znajuci da ce ih jos mnogo otici na taj ruzan i bolan nacin zbog zanemarivanja problema.
uvijek i svuda zecove navodim kao dobro organiziranu udurgu. to koliko ste vi spremni pomoci i uloziti ljubavi je neizmjerno. vazno je biti dobra osoba da bi svaka kn isla tamo gdje treba.
hvala svima vama koji sirite vijest i trudite se da se ipak nadje skupina privremenih udomitelja i da stvarno pocnemo spasavati te stence..
i da, ukoliko znate nekou obitelj sa djecom koja zeli stenca nedajte im da udome iz azila jer ce sigurno udomiti bolesnog psa, a svi znamo kako gubitak psa utjece na djecu.
i opet sam jako zalosna zbog ljudske sebicnosti.