Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Helga je napisao/la:Mi imamo plasticnu ali je nikad ne prevrce, samo premesta s jednog mesta na drugo... takodje je svejedno je li puna ili prazna tako da ih verovatno zabavlja to.![]()
Ono sto mi nije jasno je pomeranje one trouglaste posude (wc).Pomeri je i onda se ispiski/iskaki na to mesto gde je ona bila.
altan je napisao/la:Helga je napisao/la:Mi imamo plasticnu ali je nikad ne prevrce, samo premesta s jednog mesta na drugo... takodje je svejedno je li puna ili prazna tako da ih verovatno zabavlja to.![]()
Ono sto mi nije jasno je pomeranje one trouglaste posude (wc).Pomeri je i onda se ispiski/iskaki na to mesto gde je ona bila.
pa svezi ga za kut kaveza..ima i onih trokutastik wc-a koji imaju prubusene rubice da mozes provuc spagicu ili zicicu
Anby je napisao/la:ja sam primjetila da Toby to radi ak mu je prljav wc... odnosono ako ga je Andja isprljala... tako da pazim da u vrijeme, kad on ide na wc (oko 5-6 popodne) bude cist ko suza, i onda ga neprevrce...
Helga je napisao/la:Takav i koristim ali je kavez malo cudan, na krajevima ima neku plastiku koja spaja one resetke pa to smeta...ali sam se snasla nekako, jeste malo podignut wc ali se ok snalazi... hvala bajdvej
Helga je napisao/la:A secam se da je drugarica imala zeca davno, pre 6-7 godina mozda, i kakio je i piskio samo kad ga izvedu ispred vrata posto zive u zgradi... i tako jednom na dan, ili dva-tri puta, ali ne secam se tacno... da mi je neko pricao ne bih poverovala da zec moze da bude tako "dresiran"Sad se pitam i da li je to bilo mucenje za njega... ako je morao da trpi... ne znam...
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.