Odgurivanje zdjelice

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Odgurivanje zdjelice

PostPostao/la njofra46 » ned stu 06, 2011 21:51 pm

Već par dana zeko mi odguriva zdjelicu s hranom po kućici!!
Nema veze dali je puna ili prazna, jednostavno ju premješta stalno bilo to s prednjim nogama ili zubima...
tražim po netu ali ništa nažalost!
Šta pokušava reći s time?
njofra46
Kunić
Kunić

Re: Odgurivanje zdjelice

PostPostao/la mirta » ned stu 06, 2011 21:53 pm

možda se samo igra :happy:
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la bibika » ned stu 06, 2011 22:46 pm

:nowink: i mene razljute kad prevrnu zdjelicu, pogotovo ako je puna hrane. stisnem zube, počistim, operem zdjelicu i sve iznova. ko bi znao čiju dlaku nađu ? ;D
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la njofra46 » ned stu 06, 2011 22:52 pm

ma znam ali ne odustaje, očito mu se nekaj opasno zamjerila ;D
njofra46
Kunić
Kunić

PostPostao/la Alita » ned stu 06, 2011 22:57 pm

Moj zeko gura zdjelicu prema meni kad zeli jos hrane, ili refill :D
Alita
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lana_L » ned stu 06, 2011 23:40 pm

Nasa zeka lupa zdjelicom o pod kada je gladna... :D
Lana_L
Kunić
Kunić

PostPostao/la Anby » pon stu 07, 2011 18:18 pm

jeli keramicka ili? kao ove keramicke nemogu se tako lako izvrnuti, ali moja andja je prevrce kao da je od plastike a ne od keramike :rolleyes: najcesce to radi kad joj smeta... onda je zubima tako digne i baci, ko frizbi :D i legne di je zdjelica bila... :rolleyes:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lana_L » pon stu 07, 2011 19:15 pm

plasticnu zdjelicu imamo za hranu pa se poprilicno lako da dignut... lupa sa njom samo kada je prazna... to premjestanje je nasa zeka u pocetku radila sa wc-om, uvijek je morao biti na sred kaveza.. :nowink: ali je sa vremenom odustala... :D
Lana_L
Kunić
Kunić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » uto stu 08, 2011 23:45 pm

ja sam prije imala plasticnu i stalno je letila...sad smo uzeli keramicku i eventualno je izgura malo prema sredini kad se nazivcira sto je prazna...
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Helga » čet stu 10, 2011 17:32 pm

Mi imamo plasticnu ali je nikad ne prevrce, samo premesta s jednog mesta na drugo... takodje je svejedno je li puna ili prazna tako da ih verovatno zabavlja to. :)
Ono sto mi nije jasno je pomeranje one trouglaste posude (wc). :ljut: Pomeri je i onda se ispiski/iskaki na to mesto gde je ona bila.
-Why do you wear that stupid bunny suit?
-Why are you wearing that stupid man suit?
Helga
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » čet stu 10, 2011 21:43 pm

Helga je napisao/la:Mi imamo plasticnu ali je nikad ne prevrce, samo premesta s jednog mesta na drugo... takodje je svejedno je li puna ili prazna tako da ih verovatno zabavlja to. :)
Ono sto mi nije jasno je pomeranje one trouglaste posude (wc). :ljut: Pomeri je i onda se ispiski/iskaki na to mesto gde je ona bila.

pa svezi ga za kut kaveza..ima i onih trokutastik wc-a koji imaju prubusene rubice da mozes provuc spagicu ili zicicu
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anby » pet stu 11, 2011 0:23 am

ja sam primjetila da Toby to radi ak mu je prljav wc... odnosono ako ga je Andja isprljala... tako da pazim da u vrijeme, kad on ide na wc (oko 5-6 popodne) bude cist ko suza, i onda ga neprevrce...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Helga » pet stu 25, 2011 0:48 am

altan je napisao/la:
Helga je napisao/la:Mi imamo plasticnu ali je nikad ne prevrce, samo premesta s jednog mesta na drugo... takodje je svejedno je li puna ili prazna tako da ih verovatno zabavlja to. :)

pa svezi ga za kut kaveza..ima i onih trokutastik wc-a koji imaju prubusene rubice da mozes provuc spagicu ili zicicu

Takav i koristim ali je kavez malo cudan, na krajevima ima neku plastiku koja spaja one resetke pa to smeta...ali sam se snasla nekako, jeste malo podignut wc ali se ok snalazi... hvala bajdvej :)

Anby je napisao/la:ja sam primjetila da Toby to radi ak mu je prljav wc... odnosono ako ga je Andja isprljala... tako da pazim da u vrijeme, kad on ide na wc (oko 5-6 popodne) bude cist ko suza, i onda ga neprevrce...

Ovo "kad ide na wc" mi je zapalo za oko pa moram da pitam... On to ima vreme kada ide? :D Pitam jer Dobi ide stalno... ali bukvalno... malo jede, pa ode u wc, malo gricka seno, wc, malo vode, wc... Menjam pelete 3 puta na dan... Pa mi ovo zvuci vau. ;D
A secam se da je drugarica imala zeca davno, pre 6-7 godina mozda, i kakio je i piskio samo kad ga izvedu ispred vrata posto zive u zgradi... i tako jednom na dan, ili dva-tri puta, ali ne secam se tacno... da mi je neko pricao ne bih poverovala da zec moze da bude tako "dresiran" :blink: Sad se pitam i da li je to bilo mucenje za njega... ako je morao da trpi... ne znam...
Helga
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » pet stu 25, 2011 17:31 pm

Helga je napisao/la:Takav i koristim ali je kavez malo cudan, na krajevima ima neku plastiku koja spaja one resetke pa to smeta...ali sam se snasla nekako, jeste malo podignut wc ali se ok snalazi... hvala bajdvej :)

drago mi je da sam pomogla..nisam sigurna zasto ti mora biti odignut wc jer mozda ne mogu dobro zamislit..

Helga je napisao/la:A secam se da je drugarica imala zeca davno, pre 6-7 godina mozda, i kakio je i piskio samo kad ga izvedu ispred vrata posto zive u zgradi... i tako jednom na dan, ili dva-tri puta, ali ne secam se tacno... da mi je neko pricao ne bih poverovala da zec moze da bude tako "dresiran" :blink: Sad se pitam i da li je to bilo mucenje za njega... ako je morao da trpi... ne znam...

to je mucenje..jer njihova probava ne funkcionira kao nasa ili pseca..dakle oni jedenjem potiskuju hranu kroz crijeva a ne peristatikom crijeva..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Helga » pet stu 25, 2011 17:41 pm

altan, probala sam da nacrtam u paint-u, ne zelis da vidis na sta to lici :D srecom nadjoh sliku slicnog kaveza : http://zooberza.poljomasine.net/oglasi_ ... 1a97b4.JPG
vidis, ova zelena plastika malo smeta ali sam uspela da uvucem nekako, i wc je malcice uzdignut, ali Dobi ga koristi kao i pre, bez problema...
a ovo za mucenje, da...tako sam i ja mislila... ali ok je on sada, na selu je i ima svoje dvoriste, kucicu i dosta godinica.. :)
Helga
Zečić
Zečić

Sljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan