Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Beo je napisao/la:Baš tema za mene i mog kunića...![]()
Koja je vrsta da li neko zna ?
Sada ima otprilike 3 mjeseca...i zove se Beo...![]()
Uploaded with ImageShack.us
korkich je napisao/la:aaa, hvalae i imam još jedno pitanje ako nije problem. Ne znam puno o zekama jer sam zeca dobila na poklon i čitam ovako dosta po forumima, obrazujem se
uglavnom, moj zeko je totalno promjenjljiv, jedan dan je ludilo mazi se dođe kod mene bez ikakvih problema, a drugi dan reži, bježi, stisne se u kut, baš ko da se boji na smrt, a uvik mi je isti pristup. I isto kad je u kavezu kad ga spremin u stan preko noći (inače po danu stoji na balkonu velikom zatvorenom), čim se približim kavezu, podignem kavez, odma počne režat, puhat, ne znam ni ja više koji su to zvukovi, pa mi ga bude milo, ne želim da se mene toliko boji. Stvarno imam previše strpljenja s njim, ne silim ga na ništa, čekam da sve sam on postupno, al kao što sam rekla, par dana je super, i onda iz čista mira živčan. uf, jesan se napisala
kristinans je napisao/la:marichui je napisao/la:evo nova sam ovdje pa bi me zanimalo
koja je ova vrsta kunića, možda nabavim jednog a ovi su mi najlijepši![]()
http://api.ning.com/files/xJW1ymbmN*str ... header.jpg
Iskreno ja sam takvog trazila i trazila i nema ih nigdenema takve boje svih ima samo te nema. Zelim drustvo mom Peki pa trazim i ja takvu zecicu...ne razumem se naj bolje ali mislim da je to obican patuljasti kao i svi ostali kratkodlaki samo sto tu ima boju zaista ne znam ali su mi preeeeeslatkiiiii
korkich je napisao/la:on je meni cijeli dan vani na velikom balkonu, zatvorenom balkonu, provodim vremena s njim, sjednem na pod pa nešto radim i onda on dođe pa se mazimo, naravno pričan s njin (nekad i nesvjesno) i zatvaram ga samo noću i unesem u kuću i tad reži. da se nije malo razmazija?
navika gospodin cili dan trčat po balkonu, hihihiih, mislin nije to neki problem, samo ne želim da radim nešto krivo, ne želim da njemu nešto ne valja, eto, a pitam vas jer možda radim nešto krivo da ni ne znam :(
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.