Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
JaSamLedjenda je napisao/la:Godinu dana je star. Ne znam, mislim da ga je zujanje u pubertetu proslo + sto imamo i zenku kojom ga parimo. Ne znam, brinu me jako ti zvuci iako je sve ostalo ok.
ars je napisao/la:JaSamLedjenda je napisao/la:Godinu dana je star. Ne znam, mislim da ga je zujanje u pubertetu proslo + sto imamo i zenku kojom ga parimo. Ne znam, brinu me jako ti zvuci iako je sve ostalo ok.
Čemu parenje? Ima toliko malenih na udomljavanju, čemu proizvoditi nove kad se kastracija može obaviti u par sati i zauvijek je riješen problem..
JaSamLedjenda je napisao/la:ars je napisao/la:JaSamLedjenda je napisao/la:Godinu dana je star. Ne znam, mislim da ga je zujanje u pubertetu proslo + sto imamo i zenku kojom ga parimo. Ne znam, brinu me jako ti zvuci iako je sve ostalo ok.
Čemu parenje? Ima toliko malenih na udomljavanju, čemu proizvoditi nove kad se kastracija može obaviti u par sati i zauvijek je riješen problem..
Iako je to nasa stvar sto ih parimo ali za tvoju informaciju parili smo ih samo jednom. Prodavnica kucnih ljubimaca ih je otkupila od nas.
JaSamLedjenda je napisao/la:ars je napisao/la:JaSamLedjenda je napisao/la:Godinu dana je star. Ne znam, mislim da ga je zujanje u pubertetu proslo + sto imamo i zenku kojom ga parimo. Ne znam, brinu me jako ti zvuci iako je sve ostalo ok.
JaSamLedjenda je napisao/la:Jao, nije ni bitno zujanje u pubertetu vec zujanje kada se cese i povremeno kada se bez razloga oglasi. Znam kako je kad zuji u pubertetu i kako se tada ponasa. Nebitno, nacu vec negde druge pomoc! Pozdrav!
JaSamLedjenda je napisao/la:Jao, nije ni bitno zujanje u pubertetu vec zujanje kada se cese i povremeno kada se bez razloga oglasi. Znam kako je kad zuji u pubertetu i kako se tada ponasa. Nebitno, nacu vec negde druge pomoc! Pozdrav!
sanjita je napisao/la:Otjerao se je sam,cim se ovdje spomene pitanje parenja,ljudi uvrijedjeni odma dizu nos.....mislim da su pojedinci preosljetljivi,ako neznas komunicirat i raspravljat,a ondase nemoj ukljucivat na forume,vrlo jednostavno. Zar stvarno mislite da je ovaj forum neka svemoguca sekta koja tjera ljude? daj molim te.
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.