Hvala VAM na odgovorima, prije svega

!
Za kastraciju sam bupila dobro

, hahahahahaha. Baš ste me obradovali da neće biti kod veterinara toliko! Pošto se skoro desilo da je imao meku stolicu, ja sam toliko plakala i tužna bila da vam ne mogu opisati. Tako su maleni i nježni!!! Zvali smo veterinara i rekao nam je da skuvamo šaku pirinča i u tu vodu ubacimo linex, jednu kapsulu, bilo je djelotvorno. Jeste da nije htio da to pije nikako ali smo uspjeli na špric da mu damo. U početku silom, a posle sam ga ja jurila i htio je piti. Kad je ozdravio nije me bilo srećnije

!! Tako da ako se NE DAJ BOŽE desi vašim zekama, da znate(mada vi više znate nego ja

) brzo je djelovalo stvarno!
Mi imamo samo jednog zeku Peku, i ne bih mu nabavljala druga/drugaricu, ne zato jer ne želim, nego nemamo uslova za to. Žao mi je samo, što je sam dok smo mi na poslu :(, čak i kad se vratimo malo je ljut na nas

, ali kad ga izvedemo u dnevnu on trčkara,skakuće i baškari se to je šouu. Pravi je mali srećko!!!
Prvo smo koristili hranu koju smo kupovali na mjeru, a sad zadnji put smo kupili Hobit (mislim da se tako zove 99% sam sigurna) namijenjenu baš za zeke, ona je od suvog voća i povrća i drugačije izgleda nego ta na mjeru. Kad je imao problema sa stolicom, veterinar je rekao da se sve promjene u ishrani uvode postepeno i tu nam je i naglasio da baš i nemaju iskustva sa kunićima. Uz to jede sijeno u neograničenim količinama i grančice od jabuke glođe

.