jel se nesto ljuti? ili moje hlace smrde po necem cega se prepala (tulum u ksetu

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Bugs je napisao/la:pa u pitanju je curica, pa valjda ne zavodi moje plisane zebra slapice![]()
al sad je mirnija. dosla se maziti. iako se jos malo povuceno drzi...
Bugs je napisao/la:Bo se iz cista mira pocela cudno ponasati. cijelo jutro je vani, seta po sobi i isve je normalno, grize sve na sto naleti, mama joj je dala jesti, pojela je sto joj se svidalo, i seta okolo. onda sam sad ja dosla i sjela na trosjed, onda je dosla, i par minuta mi snjofkala i/ili grickala traperice i onda je odjednom otisla, i lupila nogicom u pod. stala se pod ormaric pod kojim inace normalno sjedi i seta i stisnula se uz zid i lupa nogicom. dozvoljava da joj se priblizim, i ceskam ju, ali lupi ponovno. onda sam joj isla dati jos malo jesti (to ju uvijek izvuce, taj zvuk vrecice s hranom), pa je izasla ispod ormarica ali kad sam se okrenula i dala joj jedan keksic, snjofnula ga je, okrenula se i otisla je natrag ispod. tam sam joj dala najdrazi keksic pa ga je lagano gricnula, al nista extra i opet lupnula. sad smo se svi maknuli iz sobe, izasla je na tepih, ali samo sjedi.
jel se nesto ljuti? ili moje hlace smrde po necem cega se prepala (tulum u ksetu)? ili, jel mozda tak lupa ako joj je nesto lose? treba veterinaru? tu je neki veterinar na britancu ili negdje okolo, ako se dobro sjecam?
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.