Lupkanje nogom

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Lupkanje nogom

PostPostao/la Bugs » pet stu 09, 2007 10:19 am

Bo se iz cista mira pocela cudno ponasati. cijelo jutro je vani, seta po sobi i isve je normalno, grize sve na sto naleti, mama joj je dala jesti, pojela je sto joj se svidalo, i seta okolo. onda sam sad ja dosla i sjela na trosjed, onda je dosla, i par minuta mi snjofkala i/ili grickala traperice i onda je odjednom otisla, i lupila nogicom u pod. stala se pod ormaric pod kojim inace normalno sjedi i seta i stisnula se uz zid i lupa nogicom. dozvoljava da joj se priblizim, i ceskam ju, ali lupi ponovno. onda sam joj isla dati jos malo jesti (to ju uvijek izvuce, taj zvuk vrecice s hranom), pa je izasla ispod ormarica ali kad sam se okrenula i dala joj jedan keksic, snjofnula ga je, okrenula se i otisla je natrag ispod. tam sam joj dala najdrazi keksic pa ga je lagano gricnula, al nista extra i opet lupnula. sad smo se svi maknuli iz sobe, izasla je na tepih, ali samo sjedi.
jel se nesto ljuti? ili moje hlace smrde po necem cega se prepala (tulum u ksetu :hm: )? ili, jel mozda tak lupa ako joj je nesto lose? treba veterinaru? tu je neki veterinar na britancu ili negdje okolo, ako se dobro sjecam?
Bugs
Zečić
Zečić

Lokacija: Las Palmas de Gran Canaria (SP), ponekad Zagreb (HR)

PostPostao/la moxa » pet stu 09, 2007 10:56 am

Ili je ljuta ili strah pa javlja za uzbunu! Recimo, kad mi macka udje u stan javljaju jedan drugom da je frka, a inace kad pustim Duska van nakon Lole prvo lupi nogom u obilasku jer je ljut kad na svim svojim stvarima osjeti njen miris!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la tina m » pet stu 09, 2007 13:32 pm

Ja sam primjetila da ne lupaju nogama samo kad su ljuti ili uplašeni. Moj Đuro lupanje nogama izvodi i kad zavodi sestrinu kunicu Njuši. :D
Moje ljubavi: moj ovnoliki kunić Đuro Ptice Grupa Magazin,Hajduk i Torcida
Uživaj dok ti je dato da si slobodna
kasnije rijetko ćeš moći.
tina m
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Bugs » pet stu 09, 2007 13:56 pm

pa u pitanju je curica, pa valjda ne zavodi moje plisane zebra slapice :wink:
al sad je mirnija. dosla se maziti. iako se jos malo povuceno drzi...
Bugs
Zečić
Zečić

PostPostao/la moxa » pet stu 09, 2007 14:14 pm

O zavodi, ona, zavodi...
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » pet stu 09, 2007 14:25 pm

Bugs je napisao/la:pa u pitanju je curica, pa valjda ne zavodi moje plisane zebra slapice :wink:
al sad je mirnija. dosla se maziti. iako se jos malo povuceno drzi...

moze bit da se tjera. ona nije sterilizirana jel tako?
moja mala kada je bila u toj fazi je lupala nogicama konstantno, uz to se je i cupala i radila druga sranja, al lupanje nogicama, puhanje na mene i vjecno nezadvoljstvo su bili neki od simptoma njezinog "pms-a"...

tak da nije to? gdje se zavlaci? da nema ona svoje tajno gnijezdo mozda?
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Bugs » pet stu 09, 2007 14:29 pm

stara je oko 5 mjeseci. ma, nemre imat gnijezdo, to je komodica, pol metra su visoke nogice... nije bas sakrivena. ali je zadnjih par dana u svojoj kucici grebala po podu ko da oce eprokopati put do australije, i to po 15ak minuta u komadu, bez odmora. mozda se onda tjera... o boze...
Bugs
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » pet stu 09, 2007 16:22 pm

nije ti to nista tako neobicno, joj kad se sjetim te faze moje ludace :)

siroce malo, nis daj joj kutije igracke skrovista i sijena...nek se ispucava :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » pet stu 09, 2007 16:56 pm

Ili zavodi ili brani svoj teritorij
slika
Charlie
Moderator
Moderator

Re: Lupkanje nogom

PostPostao/la x-tina » pet stu 09, 2007 17:13 pm

Bugs je napisao/la:Bo se iz cista mira pocela cudno ponasati. cijelo jutro je vani, seta po sobi i isve je normalno, grize sve na sto naleti, mama joj je dala jesti, pojela je sto joj se svidalo, i seta okolo. onda sam sad ja dosla i sjela na trosjed, onda je dosla, i par minuta mi snjofkala i/ili grickala traperice i onda je odjednom otisla, i lupila nogicom u pod. stala se pod ormaric pod kojim inace normalno sjedi i seta i stisnula se uz zid i lupa nogicom. dozvoljava da joj se priblizim, i ceskam ju, ali lupi ponovno. onda sam joj isla dati jos malo jesti (to ju uvijek izvuce, taj zvuk vrecice s hranom), pa je izasla ispod ormarica ali kad sam se okrenula i dala joj jedan keksic, snjofnula ga je, okrenula se i otisla je natrag ispod. tam sam joj dala najdrazi keksic pa ga je lagano gricnula, al nista extra i opet lupnula. sad smo se svi maknuli iz sobe, izasla je na tepih, ali samo sjedi.
jel se nesto ljuti? ili moje hlace smrde po necem cega se prepala (tulum u ksetu :hm: )? ili, jel mozda tak lupa ako joj je nesto lose? treba veterinaru? tu je neki veterinar na britancu ili negdje okolo, ako se dobro sjecam?

Jesi mozda bila kod neke druge zivotinje??i moja tako lupka po podu kad ja dodjem izvana, a igrala sam se sa psom ili vanjskim zecicima.
x-tina
Zečić
Zečić

PostPostao/la Bugs » pet stu 09, 2007 19:29 pm

ha, bila sam u gradu, i u KSETu. nije sad da mi se netko bas petljao po nogama, koliko se bar sjecam...
ma, sad je dobila grancice od moxe pa ima zabavu za neko vrijeme :D
Bugs
Zečić
Zečić

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan