Izvinite na ovoliko pitanja ali zelim samo najbolje za svoju zekicu
Hvala unaprijed...

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Izvinite na ovoliko pitanja ali zelim samo najbolje za svoju zekicu

Zec Vice je napisao/la:ne smije jesti nista vlazno,pa ni travu.pazi da ne jede nikakve umjetne biljke,a travu,tj. biljke koje same rastu na travnjaku sumnjam da ne smije gricnuti.pusti je radije kada malo zatopli i otopi se sav snijeg i travnjak nek se otopi.
.Umjetnog bilja tu nema,to sam znala da ne smije
.Znaci ne moram brinuiti za te druge biljke
.Nisam je ni mislila jos pustati posto sad i nije toliko toplo a i trava je jos od snijega mokra
.Tek cu negdje u maju,junu tad ce sve procvjetati,a i jos ne smije jesti zeleno, ali reko ipak da se informisem da budem spremna
Iva je napisao/la:koliko ti je star zeko,jer ispod 6-7 mj ne smiju jesti ništa zeleno
.gif)

samo pazi da nije vlazno i livadno bilje smije

Zec Vice je napisao/la:samo pazi da nije vlazno
.Zec Vice je napisao/la:livadno bilje smije
sanjita je napisao/la:I obavezno,obavezno ne ostavljati zeca bez nadzora u dvoristu....ima masa slucajeva i tu na forumu gdje je pas nanjusio zeca,upao u dvoriste i potrgao ga zivog tako da pazi na to i uvijek budi uz nju. Ili da nedaj boze sama pobjegne,provuce se kroz kakvu rupu koju ti ni ne vidis.
Pazicu je ko zjenicu oka

.Kako vi izvodite svoje kunice napolje?Na povodcu,imate zaogradjen dio za njega ili kako?Koji je najbolji nacin. Posto je ovo prvo proljece sa moj Njofrom 

.Hvala na savjetima
nadam se da joj nece smetati u istrazivanju

tako da ni Damir ni Straško (mačak) ne mogu nikuda osim u dvorištu skakati okolo...ako se pitate kako mačka ne pređe ogradu...ne znam jednostavno se svega boji i tupav je hahahahahahah Damir ga mlati sve u 16 a manji je od njega...njih dvoje u dvorištu zajamčen smijeh hahahahahah 

.Ja sam zeljela pitati da li postoje ikakava sredstva za kunica za zastitu protiv krpelja?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.