Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

.Imam sad jedno pitanjce:Nakon sto sto se muzijak kastrira da li nakon kastracije treba proci odredjeno vrijeme dok ne budu mogli biti zajedno?I da,kad to sve prodje da li je bolje da ono malo vremena sto budu u kavezu budu u jednom zejdnickom ili odvojenom? 

.A za ovo drugo?Da li da kupim veci kavez da njih dvoje budu zajedno (naravno nakon sto prodje tih 4-6 tjedana) a i razmisljala sam da im napravim kavez,veliki od drveta na sprat,sta mislite?Mozda bolje ovo drugo,bilo bi im lijepo prostrano. 

Uzecu ga u pet shopu (to jest jedva sam nasla jedan normalan pet shop gdje ne prodaju premlade kunice
) Uglavnom sigurno ce se moja Njofrica obradovati
.gif)

.Meni je na prvi pogled osvojila srce,i evo cijeli dan mislim na nju.
.Citala sam da se preporucuju kunici suprotnog spola,ali dali mogu funkcionisati dvije zenkice.Ako ima neko slicna iskustva,pa da mi da malo savjeta.Pitam vas jer ne zelim da je odmah uzmem i vidim da dvije zenkice nikako ne mogu zajedno i onda problem............

.,A bas sam se ponadala ali ako budu toliki problemi onda bolje ne uzimati.Sutra cu otici vidjeti jeli zekica jos tu,ako ne bude bila bas ce mi laknuti.......A za moju Njofru sad cu se potruditi da nadjem musko drustvo 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.